Biliyorsunuz ki macOS ve Windows 10 üzerinde SSD büyük bir ihtiyaç olmaya başladı. Bana yıl 2021 daha SSD almadım mı diye soracaklar kesinlikle olacaktır ama işin eğlenceli yanı bu değil mi?
Acer Aspire 3 A315-53G-578Q bilgisayarımda M.2 SATA desteği olduğunu biliyorum. (Şimdi kapağı açıp NVMe girişi de var mı diye bakacağım.). Daha önceden aldığım birkaç ürünü size sorduğum için SSD alırken de size sormak istiyorum. Hem NVMe hem de M.2 SATA SSD için önerilerinizi bekliyorum. Öneriler için 18.01.2021 tarihine kadar vaktim var. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Güncelleme: Maalesef NVMe desteğinin olmadığını öğrendim. Lütfen önerileri M.2 Sata SSD için yapınız.
Merhaba arkadaşlar, SSD'ler hakkında konular hazırlamaya devam ediyorum. Bu sefer çok daha detaylı bir konu hazırlamaya karar verdim. Bu konuda SATA SSD'ler için hazırladığım Tierlist'i göreceksiniz. A-B-C-D olarak sınıflandıracağım. Modeller hakkında detaylı bilgi veremeyeceğim maalesef, çok...
Merhaba arkadaşlar, SSD'ler hakkında konular hazırlamaya devam ediyorum. Bu sefer çok daha detaylı bir konu hazırlamaya karar verdim. Bu konuda SATA SSD'ler için hazırladığım Tierlist'i göreceksiniz. A-B-C-D olarak sınıflandıracağım. Modeller hakkında detaylı bilgi veremeyeceğim maalesef, çok...
NVMe desteği olup olmadığını içine bakarak anlamanız zor. Bunun için ya üreticinin sayfasından bilgi almak gerekiyor ya da müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekiyor.
NVMe desteği olup olmadığını içine bakarak anlamanız zor. Bunun için ya üreticinin sayfasından bilgi almak gerekiyor ya da müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekiyor.