330 TL ekran kartı tavsiyesi

O zaman R7 240 mı almalıyım? Yani ne alırsan al o işlemciyle anca R7 240 performansı alırsın diyorsunuz?
Evet tam üstüne bastın.
O işlemci Pentium D dengi ve kimse Pentium D ve Athlon 64 X2 gibi eski işlemcilere HD 6850 gibi üst seviye bir kartı takmaz. Zaten HD 6850, R7 250X ve R7 260X'i besleyecek bir güç kaynağınız yoktur.
@Bilgehan Demirkaya'nın dediği gibi o işlemcini değiştirmen lazım. En azından G3258 ile.

Asus Amd Radeon R7 250 1GB 128Bit GDDR5 (DX11.2) PCI-E 3.0 Fiyatı
Bu ekran kartını alırsan daha iyi olur en az FX serisinde 4 çekirdekli bir işlemciye veya İntel'de G3258'e geçmen mantıklı bir seçim olur eğer hiç alamıyorsan ikinci el Core 2 Quad ve düzgün anakart alırsın toplamda 100 civarı bir fiyat tutar. Tüm sistemin özelliklerini atar mısınız?

Ama şuan baktım ki bu ekran kartında VGA çıkış yok. Benim şuan kullandığım ekran kartı da VGA çıkışlı. Yani R7 250 almak şuan hayal.

Bir dakika Bilgehan, senin verdiğin ekran kartında VGA çıkışı var diye gösteriyor. Yani benimkine uyuyor

Benim tavsiyem ikinci el GTX 750Ti almanız olur.

Valla sistemim:
X2 4200+
4GB DDR2 ram
Gigabyte anakart (modeli aklımda değil ama am2 işlemci uyumlu)

Ya aslında 2.el çok düşündüm de iade edemem 2.elde. O yüzden sıfır ürün almak istiyorum.

VGA çıkışı var, işlemci olarak ikinci el en az AMD Athlon X2 7750 ve soğutucu alıp bunu overclock edip iyi performans alabilirsin.
Athlon X2 7750 satan bir yer bulamadım.
NEYSE, özet olarak R7 250 alacağım. Şu anda eğer am2 olan bir işlemci tavsiyeniz var ise yazabilirsiniz.( am2 olma sebebi anakartım am2 destekli.)

Yok ya. Sağolun arkadaşlar. Valla bütçe yok ki ne alıyım. Şimdilik benim pc ile idare ediyim. Sadece DX11'li R7 250 alsam bana yetecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…