330 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
330 TL
Hocam normal bildiğimiz klavye sessiz olan.
O klavye yarı mekanik. Yanlış bilgi vermeyin. Mem-kanik denebilir. Konu sahibi arkadaş için Redragon K568’in ingilizce versiyonlarını arayabilirsiniz. Türkçe olur derseniz K553’de iyidir.

O klavye yarı mekanik. Yanlış bilgi vermeyin. Mem-kanik denebilir. Konu sahibi arkadaş için Redragon K568’in ingilizce versiyonlarını arayabilirsiniz. Türkçe olur derseniz K553’de iyidir.
Klavye güzel hoşuma gitti beğendim ama k568 in ingilizce versiyonunu bulamadım siz hangi sitede var biliyor musunuz

Membran ve mekaniğin ortası. Mekanizma bulunuyor ama tam mekanik değil. Yarı-mekanik diyebiliriz.

Klavye memkanik hocam. Türkçe klavye olmaz mı?
Almak istediğim şekil kod yazarken rahatlık sağladığı için ingilizce o yüzden ingilizce olmasını tercih ediyorum.

Klavye güzel hoşuma gitti beğendim ama k568 in ingilizce versiyonunu bulamadım siz hangi sitede var biliyor musunuz
K568 bizim ülkemize ilk geldiği zaman sadece İngilizce versiyonu vardı. Şimdi Türkçe olanlar gelmiş. İngilizce yok sanırım hocam.

Tamam teşekkür ederim yardımların için.
Rica ederim. Biraz arıyayım İngilizce K568. Bulursam haber veririm.
Ne yazık ki stokta kalmamış. Membran ve biraz büyük ama İngilizce ve sağlam bir klavye. Stoktayken 300 TL idi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…