Peki 3200 tl sistem önerir misiniz bana öyle kasa önerin gelecekte uptade yapacağım neler onerirsiniz dolar böyleyken almak doğru düşer mi napsam bilemiyorum yardım edin arkadaşlar
Sana tavsiyem aralıkta alman. 1 Kasım'da erken seçim var. Eğer hükümet kurulursa 1 ay sonra Dolar normal haline dönecektir. Aralığa kadar idare et ve buraya tekrar konu aç sana tavsiye verelim
Düşer mi sizce ben suan staj görüyorum eylül sonu bitiyor yaklaşık 3200-3300 bütçe ayırdım seneye bir daha staj var sizce seneye mi alsam yoksa aralıkta düşence mi alsam güncel oyunları oynamak istiyorum 970 beni kaç yıl götürür
%90 düşer Tabii hükümet kurulursa. 970'te üst seviye bir kart 3 sene oyunları kaldırır ancak hepsini ultrada kaldırmaz. 980'de öyle. Tavsiyem 970li sistem almanız böylece anakarttan kısmayıp ilerde upgrade imkanlarınız daha geniş olması
Zalman z3 plus (zm600-le 600w psu
Msi H97 gaming3
İ5 4590
Galax 970 ex oc black
Wd 1 tb blue
Gskıll ripjawsx 8gb(2x4)
Parçalar nasıl sizce
Sinerji topladığım parçalar yaklaşık 3200 tl geliyor
Seçimlerden sonra ortaya yine aynı sonuç çıkacak bence.Dolar şu an sabit durumda ne artıyor ne azalıyor.Yarın ne olur bilinmez.Zaten beni etkilemez diyorsanız 980den vazgeçip 970 almanızı öneririm.Çünkü 980 almak isterseniz öbür parçalardan kısmanız gerekir ve dengesiz bir sistem ortaya çıkar.
@Silinen üye 970 3 yıl götürüyorsa 980 bence yaklaşık 4.5 yıl götürür.