3300-3500 GTX 980 toplanır mı??

@seska20
Belleği tek modül seçtim. İlerde update imkanı olması için. Bütçe artabiliyorsa anakartı ASUS H81M-Plus ile değiştirebilirsin. Sana katkısı ön USB 3.0 portları için giriş ve daha fazla SATA&PCI yuvası olur.
Sinerji'den:
3500-2.jpg

Zalman z3 plus (zm600-le 600w psu
Msi H97 gaming3
İ5 4590
Galax 970 ex oc black
Wd 1 tb blue
Gskıll ripjawsx 8gb(2x4)
Parçalar nasıl sizce
Sinerji topladığım parçalar yaklaşık 3200 tl geliyor
Sisteminiz güzel ama dediği gibi aralık ayını beklerseniz skylake sistem toplarsınız çok daha performanslı olur ;) Tavsiyem aralık ayını beklemeniz yönünde.

@seska20
Belleği tek modül seçtim. İlerde update imkanı olması için. Bütçe artabiliyorsa anakartı ASUS H81M-Plus ile değiştirebilirsin. Sana katkısı ön USB 3.0 portları için giriş ve daha fazla SATA&PCI yuvası olur.
Sinerji'den:
Eki Görüntüle 100289
Hocam update diye bişey yok upgrade var :D

Bence GTX970 ile GTX980 arasında dağlar kadar fark yok ama tabiki senin kararına bağlı dostum sonuçta bizler sadece öneri veririz.

Gtx980 ile sistem toplanır toplanmasına fakat bazı parçalardan kısmak kesinlikle gerekiyor , dolar kuru herkesin bildiği gibi yükseldi fakat GTX970 ile en azından darboğaz yapmayacak rahat bir sistem de toplayabilirsin

Siyaset sayılmaz umarım ama tahmini olacak 1 Kasım seçimlerini bekleme daha mantıklı belki olumlu sonuçlar alınırsa dolar eski durumuna dönebilir ve GTX980 ile istediğin gibi bir sistem toplayabilirsin aceleye gelmesin , hakkında hayırlısı hocam :)

Bence gtx 970 seni bundan sonra 3 yıl ultra-high ayarlarda götürür sağlam kart pişman olmazsın. Benim önerim gtx 970 almandır daha dengeli bir sistem olur.

Aralık beklesem mi acaba
Aralıkta al ve 970 seni 3 yıl ultrada götürür felan hikaye. Hiçbir kart 3 yıl bütün oyunları ultrada götürmez. Çünkü 3 yıl sonra nice nice teknolojiler çıkacak ve 970 çok geride kalacak. Ancak 3 yıl oyunları açabilirsin ilk 1-1,5 yıl ultra sonra high sonra med sonra low ve sonra yeni sistem topla diyeceğiz :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı