3300₺ telefon tavsiyesi

Bütçe
3300₺
GM 21 Pro modelinin performansı güzele benziyor. Kamerasının da fiyatına göre yeterli olduğunu düşünüyorum. Önerebileceğiniz telefon var mıdır?

Yakın zamanda bir akrabam ve tanıdıklarım olmak üzere 4 adet aldık ve birisini yaklaşık 1 hafta kullandım.
Performans noktasında fiyat segmentindeki cihazlardan yarı yarıya daha performanslı, kamerası genel olarak güzel. PUBG New State'i maksimum ayarlarda ve en yüksek kare hızında yağ gibi oynatıyor. Ayarları en yükseğe aldığında birazı ısındığını hissettiriyor ancak doğal karşılıyorum. Bataryası yoğun kullanımda günü rahat kurtarır. Tasarım gibi konularda da rakiplerinden önde.
GM9 Pro kullandığım için bu cihazda gördüğüm 2 eksi oldu, ses ve ekran konusu. Ekran AMOLED değil de IPS olduğu için eleştirmiyorum bu arada. Aslında siyah renkler bir IPS için çok güzel ancak renk doğruluğu konusunda başarılı değil, misal olarak koyu yeşiller biraz daha açık gibi. Aynı ekran Omix 'dede var ve renk doğruluğu daha başarılı, muhtemelen yazılım ile düzeltilecek bir sorun.
Ses konusunda da kulaklık ile müzik dinlerken ekolayzer performansını bir Dolby Atmos kadar başarılı bulmadım, keza kendi hoparlörü de öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı