3300 TL 144 Hz 1ms IPS monitör tavsiyesi

Bütçe
3300 ₺

ÖmürS

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 144 Hz 1ms IPS panel monitör almak istiyorum. 3300 TL bütçem var. Güncel ve kronik sorunları olmayan bir monitör olursa sevinirim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Evet, bu ürünü biliyorum ama hazır bütçem varken daha iyi seçenekler varsa onları da değerlendirmek istiyorum.
165 Hz 0.5 ms
TN panel 😞

Arkadaşlar bu ürün nasıl Üzerinde Type-C, 8bit renk derinliği, 300 cd/m² parlaklığı, 130 % sRGB kapsamı ve KVM özelliği var.

Evet, oldukça güzel bir monitör. Linkteki monitör VA panel ama kıyaslandığın sizce hangisi tercih edilmeli? Bu arada alacağım monitörü MSI GP66 Leopard modeliyle kullanacağım. Bu yüzden attığınız monitör oldukça cezbettirdi 😁

yaklaşık 1 ay önce satın aldım, sistemim 2 k yı destekleyebildiği için bu monitörü 2. monitör olarak kullanıyorum, fhd ve 1080 p olduğu için ultra ayarlarda bf cod gibi oyunlarda hafif piksel kaybı yaşıyorsun( uzak mesafe için geçerli )fakat kişisel ayar yaparsan bu sorunu minimuma indirebilirsin, fakat 27 inc üstü va curved bir monitörde alabilirsin sana kalmış, renk ve canlılık bakımından gayet güzel nede olsa ips panel

Arkadaşlar bu ürün nasıl Üzerinde Type-C, 8bit renk derinliği, 300 cd/m² parlaklığı, 130 % sRGB kapsamı ve KVM özelliği var.
27 inç monitörde 1080p biraz bulanık hissettiriyor, almadan önce deneyimlemenizi öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı