ViewSonic XG2405-2 | amazon.com.trSelam arkadaşlar. 144 Hz 1ms IPS panel monitör almak istiyorum. 3300 TL bütçem var. Güncel ve kronik sorunları olmayan bir monitör olursa sevinirim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Evet, bu ürünü biliyorum ama hazır bütçem varken daha iyi seçenekler varsa onları da değerlendirmek istiyorum.
TN panel165 Hz 0.5 ms
![]()
Asus VG278QR 0.5ms 165Hz 27" Full HD Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS 24 VG248QG 1920x1080 165Hz DVI-D Hdmı Dp 0.5ms Vesa Pivot FreeSync G-Sync Oyuncu Led Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Selam arkadaşlar. 144 Hz 1ms IPS panel monitör almak istiyorum. 3300 TL bütçem var. Güncel ve kronik sorunları olmayan bir monitör olursa sevinirim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Gayet güzel bir monitör,
Evet, oldukça güzel bir monitör. Linkteki monitör VA panel ama kıyaslandığın sizce hangisi tercih edilmeli? Bu arada alacağım monitörü MSI GP66 Leopard modeliyle kullanacağım. Bu yüzden attığınız monitör oldukça cezbettirdi![]()
27 inç monitörde 1080p biraz bulanık hissettiriyor, almadan önce deneyimlemenizi öneririm.![]()
Gigabyte M27F Monitör
Gigabyte M27F Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Arkadaşlar bu ürün nasıl Üzerinde Type-C, 8bit renk derinliği, 300 cd/m² parlaklığı, 130 % sRGB kapsamı ve KVM özelliği var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.