3300 TL APU sistem önerisi

348600

Hectopat
Merhaba arkadaşlar 3000 civarı bütçem var. Günlük kullanım canlı ders vs için APU bir sistem arıyorum.
Arkadaşım Pollux APU Pro sistemini önerdi. Sizce alayım mı? Yoksa bu bütçe içinde daha iyi bir alternatif var mı?
Sistem: Link
Özellikleri:
İŞLEMCİAMD
İŞLEMCİ SERİRyzen 3
İŞLEMCİ MODELİ4350G 3.8GHz 6MB
ANAKARTA520
BELLEK8GB 3000MHz CL15
DEPOLAMA240GB SATA SSD
GÜÇ KAYNAĞI650W 80+ Bronz

İşlemciyi pek duymadım. Ondan nasıl bilmiyorum pek. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ek olarak bütçeyi 300TL kadar esnetebilirim max. Daha fazla olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar 3000 civarı bütçem var. Günlük kullanım canlı ders vs için APU bir sistem arıyorum.
Arkadaşım Pollux APU Pro sistemini önerdi. Sizce alayım mı? Yoksa bu bütçe içinde daha iyi bir alternatif var mı?
Sistem: Link
Özellikleri:
İŞLEMCİAMD
İŞLEMCİ SERİRyzen 3
İŞLEMCİ MODELİ4350G 3.8GHz 6MB
ANAKARTA520
BELLEK8GB 3000MHz CL15
DEPOLAMA240GB SATA SSD
GÜÇ KAYNAĞI650W 80+ Bronz

İşlemciyi pek duymadım. Ondan nasıl bilmiyorum pek. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ek olarak bütçeyi 300TL kadar esnetebilirim max. Daha fazla olmaz.
4650g ile benzer bir sistem topladım incelemenizi tavsiye ederim.

Ramlari dual kullanmak ciddi performans artışı sağlıyor kesinlikle 2x8 kullanılmalı. PSU sertifikasına bakmak lazım, bana noname gibi geldi. Bence sistemi kendiniz toplarsanız benzer bir fiyata daha üst bir sistem toplayabilirsiniz.

RAM'lari Dual kullanmak ciddi performans artışı sağlıyor kesinlikle 2x8 kullanılmalı. PSU sertifikasına bakmak lazım, bana noname gibi geldi. Bence sistemi kendiniz toplarsanız benzer bir fiyata daha üst bir sistem toplayabilirsiniz.

Babamlar tek bir siteden alalım istiyor ayır ayrı almaya karşılar maalesef PSU ile ilgili bu forumda okudum biraz kötü bir şey yazılmamış.

Fiyatı 200TL kadar yukarı çekebilir misiniz?

Maalesef biraz zor neyi değişmem gerekiyor ileride alınacak birşeyde yükseltme ile alabilirim genede siz yazın belki bekletebilirim önemli bir yükseltme ise.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı