Guenhyvar Megapat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #1 Merhabalar, Sistem toplamaya karar verdim birkaç sorum olacak Öncelikle FPS odaklı bir sistem yapmak istiyorum ve 3300 TL bütçem var, İşlemci darboğaz yapar mı? Sistemde uygun olmayan birleşenler var mı ? Görüntüdeki birleşenler yerine tavsiye edebileceğiniz olan parçalar var mı ? İşlemcinin içindeki soğutucu overclock yapmaya yeterli mi ? Teşekkürler
Merhabalar, Sistem toplamaya karar verdim birkaç sorum olacak Öncelikle FPS odaklı bir sistem yapmak istiyorum ve 3300 TL bütçem var, İşlemci darboğaz yapar mı? Sistemde uygun olmayan birleşenler var mı ? Görüntüdeki birleşenler yerine tavsiye edebileceğiniz olan parçalar var mı ? İşlemcinin içindeki soğutucu overclock yapmaya yeterli mi ? Teşekkürler
cemer1997 Kilopat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2016 #2 FPS istiyorsan İntel alman daha iyi olacaktır. Aslında bu bütçede İntel her türlü daha iyidir de. Neyse bu şekilde toplaman daha iyi olacaktır.
FPS istiyorsan İntel alman daha iyi olacaktır. Aslında bu bütçede İntel her türlü daha iyidir de. Neyse bu şekilde toplaman daha iyi olacaktır.