3300 TL Intel i5 6500 RX 480 Sistem Toplama

Enes Ars

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Resimdeki sistemi toplamayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak RX 480 düşünüyorum. (Belki GTX 1060 uyguna gelirse o da olabilir). Ekran kartı fiyatını 1000 TL'den hesapladım. Sizce bir eksik kusur var mıdır? Anakart incelemelerine baktım ama yabancı videolar buldum, sizce nasıldır? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rx 480ler neden çekildi alışveriş sitelerinden?

Bu kadar ucuza nerden buluyosunuz parçaları?

Bu kadar ucuza nerden buluyosunuz parçaları?
Sinerji.com ama parçaların karşısında vergisiz fiyatları yazıyor. En altta vergi ekleyince yine aynı fiyat oluyor. Tabi Vatan'dan falan ucuz bu site.

1000TL bütçe ile istediğin ekran kartlarını alman imkansız. Ram 8 yap. SSD çıkar. CPU Fan soğutucu çıkar. Böylelikle Rx480 alabilirsiniz. Fiyatlar düşerse belki GTX1060 bile alırsınız

1000TL bütçe ile istediğin ekran kartlarını alman imkansız. Ram 8 yap. SSD çıkar. CPU Fan soğutucu çıkar. Böylelikle Rx480 alabilirsiniz. Fiyatlar düşerse belki GTX1060 bile alırsınız
SSD çıkarmak yerine daha ucuz bir SSD alıp CPU Fan soğutucuyu çıkartım rami 8 yaparak bütçesini esnetirse yeterli olur diye düşünüyorum.

Ben bu sistemi alana kadar RX 480 1000TL civarlarına düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…