3300 TL kulaklık + mouse + gamepad önerisi

Bütçe
3300

652601

Decapat
Merhaba, yakın bir zamanda laptop alacağım. 3300 TL'yi geçmeyecek kulaklık gamepad ve mouse arıyorum.

Geçende önerdiler ancak pek beğenmedim. İstediğiniz şekilde öneride bulunabilirsiniz.

Gamepad'te Logitech'i pek önermiyorlar o yüzden MSI GC20 alacağım galiba veya sizin önerilerinize göre hareket edeceğim.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, yakın bir zamanda laptop alacağım. 3300 TL'yi geçmeyecek kulaklık gamepad ve mouse arıyorum.

Geçende önerdiler ancak pek beğenmedim. İstediğiniz şekilde öneride bulunabilirsiniz.

Gamepad'te Logitech'i pek önermiyorlar o yüzden MSI GC20 alacağım galiba veya sizin önerilerinize göre hareket edeceğim.

Şimdiden teşekkürler.

Razer Battle bundle + bütçenin kalanına uygun bir gamepad kombinasyonu yapabilirsiniz.

Razer Battle bundle + bütçenin kalanına uygun bir gamepad kombinasyonu yapabilirsiniz.
Logitech F710 alınabilir.

Gamepad'te Logitech'i pek önermiyorlar o yüzden MSI GC20 alacağım galiba.
Hocam fiyat performans olarak en iyi Gamepad'ler Logitech modelleri şu anda. MSI kalitesini vermez ama bütçeniz yetmezse alabileceğiniz en iyi modeldir muhtemelen. Ama sanırım bütçe Razer Battle Bundle+ MSI GC20 V2 aldığınızda 150,200 kadar aşıyor. İndirim beklenip bu kombinasyonu yapabilirsiniz.

Logitech F710 alınabilir.

Hocam fiyat performans olarak en iyi Gamepad'ler Logitech modelleri şu anda. MSI kalitesini vermez ama bütçeniz yetmezse alabileceğiniz en iyi modeldir muhtemelen. Ama sanırım bütçe Razer Battle Bundle+ MSI GC20 V2 aldığınızda 150,200 kadar aşıyor. İndirim beklenip bu kombinasyonu yapabilirsiniz.
Hocam o kombinde bulunan Razer Deathadder mouse pek iyi değil diyorlar.

Battle bundle için DeathAdder V2 bulunuyor, eseential değil. Dav2'nin tek sayılabilecek kötü özelliği 78 gramlık ağırlığı.

Çok teşekkürler ama bu gamepad konusunda hâlâ bir fikrim yok.

MSI o fiyatlarda en iyisi gibi ama aşar.
Logitech desen F710'da bağlantı sorunu var diyorlar (oyun oynarken bir anda kesilmesi) ne yapacağım bilmiyorum.

Çok teşekkürler ama bu gamepad konusunda hâlâ bir fikrim yok.

MSI o fiyatlarda en iyisi gibi ama aşar.
Logitech desen F710'da bağlantı sorunu var diyorlar (oyun oynarken bir anda kesilmesi) ne yapacağım bilmiyorum.

Gamepad noktasında ben bir şey diyemem. İlgili veya bilgili olduğum bir alan değil. Tek bildiğim Xbox 360 kolu kullanan bir arkadaşım vardı ve oldukça memnundu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı