3300 TL monitör dahil R9 380X Sistem Düşünceleriniz

RX 480'i beklemek istemiyorum ve GTX 1060 almaya bütçem yetmiyor. Bu sistem hakkında düşünceleriniz neler? Monitör ve ekran kartı arasında uyumlu portlar bulunuyor değil mi? Sorun yoksa alacağım 1-2 gün içinde.

bandicam 2016-07-22 15-00-19-968.jpg

Son düzenleme:
Kullanıcı incelemelerini takip edersen seçtiğin monitörü kullanan kişilerin çoğu üründen memnun değiller. 1 ms olması seni yanıltmasın o ürünün paneli, renkleri kötü. Monitörü bu ürünle değiştirmeni tavsiye ederim: AOC 23.6" 5ms Led E2470SWDA Monitör
Ayrıca Rx 480'lerin özel soğutuculu modellerinin çıkması arifesinde gidip 380x alırsan aklıselim bir hareket olmaz.

Kullanıcı incelemelerini takip edersen seçtiğin monitörü kullanan kişilerin çoğu üründen memnun değiller. 1 ms olması seni yanıltmasın o ürünün paneli, renkleri kötü. Monitörü bu ürünle değiştirmeni tavsiye ederim: AOC 23.6" 5ms Led E2470SWDA Monitör
Ayrıca Rx 480'lerin özel soğutuculu modellerinin çıkması arifesinde gidip 380x alırsan aklıselim bir hareket olmaz.
Sanırım dediğin gibi kötü bir monitör fakat monitörü de Sinerji'den almayı düşünüyorum da şu nasıl? İyi değilse yine Sinerji'den aynı fiyat aralığında bir monitör önerebilir misin?

BenQ GW2270H 21.5 5ms Hdmi 1920x1080

1 hafta kadar bi süre kaldı rx 480 için. Birkaç bilgisayar satıcısı site ve sapphire(emin degilim sitesinde yazdigi söyleniyor) duyurmuş. Bence beklemelisim bende bu bütçe ile bir pc toplayacağım hala bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı