Öncelikle merhabalar aldığım karar sonucunda sistem toplamya karar verdim ama hayatımda hiç sistem toplamayı geçtim masüstü bir bilgisayar bile kullanmadım o yüzden bu konulara pek hakim değilim ama bilgisayar bileşenlerini az çok anlayabiliyorum. Gelelim konumuza maksimum 3300 TL değerinde monitör de dahil bir sistem toplamayı düşünüyorum dedğim gibi hiç masaüstü bir bilgisayarım olmadığı için monitörüm de yok Amacım 500-600 TL arasında 1MS bir monitör almayı düşünüyorum geriye kalan parayla da bir sistem almayı planlıyorum. Şey aklımda birkaç sistem var fakat dediğim gibi çok hakim olmadığım için bilemiyorum sizlerin yardımıyla bunlardan birini inşallah almayı düşünüyorum. Linkleri şöyle bırakayım:
Bir sorum daha olacaktı Teknobiyotik göründüğü gibi güvenilir mi? Çünkü sistemlerin fiyatı çok uygun. Ve buarada benim kafam en çok yatan Teknobiyotik güvenilirse eğer 2 numaradır. Teşekkürler şimdiden
Yani inan şu olur diyemiyorum birinde anakart birinde ram diğerinde psu sorun oluyor. Biraz daha bilgi toplamaya devam edebilirsin. Bütçen olayı zorluyor.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 4 GB 256 Bit DDR5 Ekran en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kingston HyprX Fury 3D 240GB 500-500MB/s 2.5" Sata 3.0 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
FSP FSP500-60AHBC 500W PFC Aktif Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
toplam - 2881 tl
Parçaları olabildiğince en kaliteli olanından seçmeye çalıştım. Bu bütçeyle ancak bu kadar oluyor. Kalan 400 tl'ye kontrol ederek ikinci el kaliteli bir monitör alabilirsiniz veya bellekleri 16 GB yapıp şimdilik idareten 200 liralık bir monitör alıp kullanabilirsiniz.