3300 TL Sistem Önerisi (Monitör hariç)

Pilentina

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sistem toplamak istiyorum monitör olmayacak içinde GTX 970 ve i56500'ün içinde olduğu bir sistem topladım ama anakarttan pek emin değilim yardımcı olabilir misiniz?

Al benden de o kadar. Bende ayni ekran kartı ve islemcili sistem toplamayi planlıyorum.
Anakart aslinda kullanacagin rama görede değişir.
Ben DDR 4 minimum 2133 mhzlik bir ram takmak istiyorum.
Bunun icin en uygun fiyatli:
ASUS B150M PRO GAMING Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&HDMI Anakart

372 lira görünüyor suan bu anakart.
2133 mhz diyor ama 2600lukde takılıyor mu bilmiyorum cok hakim degilim bu konulara.

Ram mhz destegi yuksek olan birde su var:
MSI Z170A PRO Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) VGA&DVI Anakart

Bunlari vatanda filtreli arama yaparak buldum, biri ddr4 en uygun fiyatlı, digeride yuksek mhz destekli ilerde daha iyi ram takarim diye.
Yazilim destekleri nasildir, oyuncular icin uygunmudur, artilari nedir ne değildir hicbir fikrim yok.

Bu arada ekran kartina marka olarak ne düşünüyorsun asus, msi, gigabyt vs?

Al benden de o kadar. Bende ayni ekran kartı ve islemcili sistem toplamayi planlıyorum.
Anakart aslinda kullanacagin rama görede değişir.
Ben DDR 4 minimum 2133 mhzlik bir ram takmak istiyorum.
Bunun icin en uygun fiyatli:
ASUS B150M PRO GAMING Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&HDMI Anakart

372 lira görünüyor suan bu anakart.
2133 mhz diyor ama 2600lukde takılıyor mu bilmiyorum cok hakim degilim bu konulara.

Ram mhz destegi yuksek olan birde su var:
MSI Z170A PRO Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) VGA&DVI Anakart

Bunlari vatanda filtreli arama yaparak buldum, biri ddr4 en uygun fiyatlı, digeride yuksek mhz destekli ilerde daha iyi ram takarim diye.
Yazilim destekleri nasildir, oyuncular icin uygunmudur, artilari nedir ne değildir hicbir fikrim yok.

Bu arada ekran kartina marka olarak ne düşünüyorsun asus, msi, gigabyt vs?
Amacınız sadece oyunsa Mhz değerlerine takılmayın oyunlarda performans olarak bir etkisi yok. Render gibi işlemlerde ram Mhz'i ön plana çıkıyor.

Ekran kartı olarak da RX 480 alırsın.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    33,9 KB · Görüntüleme: 142
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı