@Jyzen0 sequential R/W olarak Seagate Barracuda daha hızlı fakat random 4K R/W oranında WD Blue daha iyi. Bu yüzden WD Blue tercih edilmeli. Ayrıca cızırtı sorunu yok. WD Blue daha uzun ömürlü olacaktır.
@Jyzen0 sequential R/W olarak Seagate Barracuda daha hızlı fakat random 4K R/W oranında WD Blue daha iyi. Bu yüzden WD Blue tercih edilmeli. Ayrıca cızırtı sorunu yok. WD Blue daha uzun ömürlü olacaktır.
Uzun ömürlüyse onu alırım çünkü giderse 4-5 yıl kullanmak istiyorum topladığım bilgisayarı. Bişey sormak istiyorum konuyla ilgili değil ama Pascal mimarisi nedir onu beklemeli miyim? Zamanım var.
@Jyzen0 pascal mimarisi düşük nm ve yeni nesil bellekler kullanılacak olan NVIDIA ekran kartlarının bu yıl ortalarına doğru beklenen mimarisidir. Daha fazla bilgi için araştırmanız gerekecek. Pascal mimarisi hakkında geniş bilgiye sahip değilim.
@Jyzen0 pascal mimarisi düşük nm ve yeni nesil bellekler kullanılacak olan NVIDIA ekran kartlarının bu yıl ortalarına doğru beklenen mimarisidir. Daha fazla bilgi için araştırmanız gerekecek. Pascal mimarisi hakkında geniş bilgiye sahip değilim.
Bende şu sıralar sistem topluyorum monitör dahil olmasa işlemciyi veya ekran kartını yükseltebilirsin vatan bilgisayardaki asus görevlisinin tavsiyesi sistem gerçekten 2 aydır araştırıyorum en iyisinin bu olduguna karar verdim Gönül Rahatlığıyla Alabilirsin.
Ekran Kartı Nvidia almanı şiddetle tavsiye ederim amd ler ileride sana sorun çıkartabilir.