3300 TL Sistem Toplama

Aynen katılıyorum ama kasa toplayacaksan, benim tavsiyem şunlar: (Senin verdiğin fiyatı biraz geçiyor maalesef)
3500 TL'lik bilgisiyara RX 470. Nasıl iş o? Bütçe 1060 için çok uygun. GeorgeBest iyi toplamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi daha kurmadım. Bu hafta sonu sipariş vermeyi düşünüyorum. Altta da yakında alınacak diye belirttim zaten. Ayrıca iyi bakmamışsın kuracağım sistemde DeepCool GammaxS40 soğutucusunu kullanacağım. Yaklaşık 4 sene intel serisi işlemci kullandım hepsinde de stok fan kullandım. Gürültüsünü de aşırı derecede duymadım. Ondan sonra zaten dizüstü bilgisayar devrine geçtim. Dediğin olay 4 sene önceydi. Sana 2 kere belirttim arkadaşımın sisteminde i5 6500 var ve stok soğutucu kullanıyor. Isı değeri yük altında 55 dereceyi geçmiyor ve eskisi gibi stok fan gürültüsüde yok. Ayrıca burada Skylake serisi işlemci alıp stok fan kullanan onlarca kişi var ve onlarda benim söylediklerimi söylüyorlar. Halen diyorsun ki tecrübe edinmemişsin. Tabi senin dediğin doğru çıkacakya bay tecrübeli. Birde yaş muhabbetine girmişsin. 26 yaşındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bak sataşarak konuşmasan bu konu bukadar uzamazdı. Kusura bakma ben bir hata yaptım ve yaş muhabbetine girdim ama stok fan ve anakart konusunda halen daha ısrarcıyım senin tavsiye ettiğin sistemde 1060 olması gayet iyi fakat anakarttan kısarak uzun vadeli bir bilgisayar yatırımı nasıl olur orası bir muamma.

Tamam hocam bende özür dilerim neyse gereksiz uzattık. Sen dediğinde haklı olabilirsin ama arkadaşın bütçesi yetersiz. Ben bu yüzden stok soğutucu önerdim. Eğer arkadaş bütçesini arttırsa tabi ki de soğutucu alabilir. Mesela ben arttırdım ve soğutucu almayı düşünüyorum. Arttıramazsa stok soğutucuda işini görecektir. Demek istediğim buydu sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…