3300 TL SSD önerisi

M.2 SSD alacağım anakartımda Gen4 desteği var. 1 TB alacağım fiyat bandı linkteki SSD bandında olsun teşekkürler. KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD Fiyat & Özellik | MediaMarkt

Bütçeniz sanırım bu civarlarda Samsung kalitelidir. Vatan Bilgisayar'da buldum sizin bulduğunuz SSD orada daha ucuzdu bence mağazadan almanız şartsa Vatan'dan alın.

Bir de bunu buldum. Okuma yazması gene yüksek bu bütçenize daha yakın.

Bütçeniz sanırım bu civarlarda Samsung kalitelidir. Vatan Bilgisayar'da buldum sizin bulduğunuz SSD orada daha ucuzdu bence mağazadan almanız şartsa Vatan'dan alın.

Bir de bunu buldum. Okuma yazması gene yüksek bu bütçenize daha yakın.

3300 yerine 3600 veririm çok fark yok aralarında. Samsung olanı alacağım teşekkür ederim.

Evet Samsung öyle Samsung'lar pahalı diye Samsung bakmamıştım uygun olanı varmış gidip Kioxia alacaktım :)

Hocam araştırdım da dram diye bir şey varmış iyi bir şey galiba. Samsung da o yokmuş sanırım ondan da ucuz olabilir. Bilmiyordum bu özelliği de. Sizede söyleyeyim.

Evet Samsung öyle Samsung'lar pahalı diye Samsung bakmamıştım uygun olanı varmış gidip Kioxia alacaktım :)

Hocam araştırdım da dram diye bir şey varmış iyi bir şey galiba. Samsung da o yokmuş sanırım ondan da ucuz olabilir. Bilmiyordum bu özelliği de. Sizede söyleyeyim.

Hocam araştırdım da DRAM diye bir şey varmış iyi bir şey galiba. Samsung da o yokmuş sanırım ondan da ucuz olabilir. Bilmiyordum bu özelliği de. Size de söyleyeyim.

Hocam araştırdım da DRAM diye bir şey varmış iyi bir şey galiba. Samsung da o yokmuş sanırım ondan da ucuz olabilir. Bilmiyordum bu özelliği de. Size de söyleyeyim.

Baktım şimdi DRAM varmış.

Baktım şimdi DRAM varmış.
Hayır, 990 Evo Plus modelinde DRAM bulunmuyor.

Bütçenizdeki en iyi SSD bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı