carrollsh0
Hectopat
2800-3300TL arası en iyi fiyat performans telefon hangisidir? Ne önerirsiniz? 2020 öncesi bir telefon olmasın. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Poco X3 NFC çok iyi oyun olarakta diğerlerine fark atar. ( Redmi note 9'a kötü diyen "genellikle" fanboy"Luk yapıyor.)bütçeyi 3600'e çıkardım ve 3 telefon arasında kaldım Poco X3 NFC, Samsung Galaxy M51 ve Realme 7 pro. Hepsi birbirinden farklı alanlarda daha iyi. Sizin öneriniz hangisi veya daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir telefon var mıdır? Bu arada kullanım konusunda oyun oynamayı severim. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama 3 telefon hakkında da bilginiz yoksa buradan inceleyip kendi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Redmi note 9 pro konusunda da daha öncesinde o telefonu almak istiyordum fakat insanlar daha yeni telefonlara bakmanın daha mantıklı olduğunu söylediler ve genel olarak redmi note 9 pro dediğimde onun yerine şunu alsan daha iyi dediler.
Benim de içimden poco geçiyor fakat aradaki fiyat farkı düşündürüyor.Poco X3 NFC çok iyi oyun olarakta diğerlerine fark atar. ( Redmi note 9'a kötü diyen "genellikle" fanboy"Luk yapıyor.)
M51 al geç.bütçeyi 3600'e çıkardım ve 3 telefon arasında kaldım Poco X3 NFC, Samsung Galaxy M51 ve Realme 7 pro. Hepsi birbirinden farklı alanlarda daha iyi. Sizin öneriniz hangisi veya daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir telefon var mıdır? Bu arada kullanım konusunda oyun oynamayı severim. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama 3 telefon hakkında da bilginiz yoksa buradan inceleyip kendi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Redmi note 9 pro konusunda da daha öncesinde o telefonu almak istiyordum fakat insanlar daha yeni telefonlara bakmanın daha mantıklı olduğunu söylediler ve genel olarak redmi note 9 pro dediğimde onun yerine şunu alsan daha iyi dediler.
Bütçeyi 3600'e çıkardım ve 3 telefon arasında kaldım Poco X3 nfc, Samsung Galaxy M51 ve Realme 7 Pro. Hepsi birbirinden farklı alanlarda daha iyi. Sizin öneriniz hangisi veya daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir telefon var mıdır? Bu arada kullanım konusunda oyun oynamayı severim. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama 3 telefon hakkında da bilginiz yoksa buradan inceleyip kendi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Redmi Note 9 Pro konusunda da daha öncesinde o telefonu almak istiyordum fakat insanlar daha yeni telefonlara bakmanın daha mantıklı olduğunu söylediler ve genel olarak Redmi Note 9 Pro dediğimde onun yerine şunu alsan daha iyi dediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.