3300 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
3300

Veyrn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar aklımda yeni bir telefon almak ver benim için önemli olan uygulamalardaki akıcılığı çok fazla oyun oynayan biri değilim ama oynadığımda da 60FPS oynamak beni memnun edecektir. Genelde Reddit, YouTube, Facebook, WhatsApp, Discord, Spotify ve Twitch gibi uygulamaları kullanıyorum. Benim aklımdaki telefon modelleri bunlar:
Huawei P40 Lite (JNY-LX1) Cep Telefonu
En kararsız kaldığım model bu işlemci olarak önde olsa da 4K video kayıt edemiyor bataryası diğerlerine göre (şarj adaptörü diğerlerinden daha iyi o yüzden daha hızlı şarj olacak) ve kamera olarak daha geride.
Google hizmetlerinin beni engelleyeceğini sanmıyorum kaldı ki telefon klonlama ile uygulamaları P40 Lite'a aktarabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

M51 isteklerine uyuyor, bütçen yetiyorsa tercih edebilirsin.

M51 isteklerine uyuyor, bütçen yetiyorsa tercih edebilirsin.

Hayır yetmiyor Poco'nun tasarımını beğenmedim o yüzden listede yok.

200 TL altı üstü hocam, pişman olmazsınız.
Merhaba. Önerinizi eleştirmek için değil, gerçekten bilmediğim için soruyorum. Exynos işlemciler uzun vadede sıkıntı yaratmazlar mı? Ben de listeme Huawei P40 Lite'dan sonra M31 eklemeyi düşünüyorum buna göre.

Merhaba. Önerinizi eleştirmek için değil, gerçekten bilmediğim için soruyorum. Exynos işlemciler uzun vadede sıkıntı yaratmazlar mı? Ben de listeme Huawei P40 Lite'dan sonra M31 eklemeyi düşünüyorum buna göre.

İçinde Exynos çipset yok ki hocam :D.
Snapdragon 730G var.

Ayrıca Exynos işlemcilere bu kadar ön yargılı yaklaşmayın, iyi modelleri de bulunmakta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı