Veyrn
Hectopat
Merhaba arkadaşlar aklımda yeni bir telefon almak ver benim için önemli olan uygulamalardaki akıcılığı çok fazla oyun oynayan biri değilim ama oynadığımda da 60FPS oynamak beni memnun edecektir. Genelde Reddit, YouTube, Facebook, WhatsApp, Discord, Spotify ve Twitch gibi uygulamaları kullanıyorum. Benim aklımdaki telefon modelleri bunlar:
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
Huawei P40 Lite (JNY-LX1) Cep Telefonu
En kararsız kaldığım model bu işlemci olarak önde olsa da 4K video kayıt edemiyor bataryası diğerlerine göre (şarj adaptörü diğerlerinden daha iyi o yüzden daha hızlı şarj olacak) ve kamera olarak daha geride.
Google hizmetlerinin beni engelleyeceğini sanmıyorum kaldı ki telefon klonlama ile uygulamaları P40 Lite'a aktarabiliyorum.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128 GB Cep Telefonu
Xiaomi Redmi Note 9 Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Samsung Galaxy M31s (SM-M317F/DSN) Cep Telefonu
Samsung Galaxy M31s SM-M317F/DSN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Oppo Reno 3 (CPH2043) Cep Telefonu
Oppo Reno 3 CPH2043 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
En kararsız kaldığım model bu işlemci olarak önde olsa da 4K video kayıt edemiyor bataryası diğerlerine göre (şarj adaptörü diğerlerinden daha iyi o yüzden daha hızlı şarj olacak) ve kamera olarak daha geride.
Google hizmetlerinin beni engelleyeceğini sanmıyorum kaldı ki telefon klonlama ile uygulamaları P40 Lite'a aktarabiliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: