3300 TL'ye grafik tasarımı için sistem toplama

gkndsn

Kilopat
Katılım
21 Temmuz 2014
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir, grafik tasarım için bir sistem arıyorum bu monitör dahil olmak üzere. Hazır sistemlere baktığımda, ya ekran kartı iyi işlemci kötü yada tem tersi yada ramlar orantısız. Ve aynı zamanda çok uzun zamandır, donanım konusunda çok uzak olduğumdan işin içinden çıkamadım. Siz değerli arkadaşlar bu işler ile ilgili olduğunuzdan dolayı sizlerden yardım istiyorum. Saygılarımla.

Bütçe 3300 TL.
Monitör ya 2 adet 23" ya da 1 adet 27"
Monitörlerde AH-IPS olması gerekiyor. Gerekiyor diyorum şuanda Mac monitörleri ve CRT'ler haricinde en iyi görüntüyü onlar veriyormuş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik tasarım,yazılım vb. işler için AMD değil Nvidia önerilir. Nvidia bu konular da bir tık daha önde.
 
Zahmet edipte ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, bu sistemlere bakarken aklımda oluşan işlemci tiği i7 4770/4770K idi. Ben render işlemi yapmayacağım ağırlık illustrator ve photoshop olacağından. Ekran kartı biraz düşük olabilir diye düşünüyorum. İllustratorda vektor tabanlı olduğundan yüksek ekran kartına verilen ücret işlemciye kaydırılabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan merhaba, bayram öncesi oluşturmuş olduğunuz konfigürasyonları bir kaç firmada aradım lakin vatan haricinde hepsinin aynı yerde olanını bulamadım. çünkü benim alacağım makine için 3 ayrı yerden aynı ürünleri bulup fiyat almam gerekiyor. ayrıca limit 3700 TL kadar çıkartabildim. yine rica etsem, sizden bulmanızı istemiyorum yanlış anlaşılmasın sadece bu gibi ürünleri hangi siteden bulabilirim..?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…