K kte4optik Kilopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar son olarak şöyle bir sisteme karar verdim. Ekran kartına karar verirken GTX770 DirectCU II almayı düşündüm ama son olarak sistemim bu. Siz ne düşünüyorsunuz? Son düzenleme: 20 Temmuz 2014
Merhaba arkadaşlar son olarak şöyle bir sisteme karar verdim. Ekran kartına karar verirken GTX770 DirectCU II almayı düşündüm ama son olarak sistemim bu. Siz ne düşünüyorsunuz?
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #2 Klavye ve mouseyi çıkarın. HDD yi 1 TB Blue 7200 RPM yapın. Ekran kartını Sapphire Tri-X R9 290 alın.
Klavye ve mouseyi çıkarın. HDD yi 1 TB Blue 7200 RPM yapın. Ekran kartını Sapphire Tri-X R9 290 alın.
K kte4optik Kilopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #3 Silinen üye dedi: Klavye ve mouseyi çıkarın. HDD yi 1 TB Blue 7200 RPM yapın. Ekran kartını Sapphire Tri-X R9 290 alın. Genişletmek için tıkla... biraz daha pahalıya geliyor. Ama bunu da düşünürüm. Sence ekran kartı sisteme yetersiz mi?
Silinen üye dedi: Klavye ve mouseyi çıkarın. HDD yi 1 TB Blue 7200 RPM yapın. Ekran kartını Sapphire Tri-X R9 290 alın. Genişletmek için tıkla... biraz daha pahalıya geliyor. Ama bunu da düşünürüm. Sence ekran kartı sisteme yetersiz mi?
A abidinkofficial Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 187 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #5 HDD 1TB Surveillance değil de standart Barracuda olmalıydı seçtiğin disk güvenlik kameraları baz alınarak geliştirilen bir disk.
HDD 1TB Surveillance değil de standart Barracuda olmalıydı seçtiğin disk güvenlik kameraları baz alınarak geliştirilen bir disk.
K kte4optik Kilopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #6 abidinkofficial dedi: HDD 1TB Surveillance değil de standart Barracuda olmalıydı seçtiğin disk güvenlik kameraları baz alınarak geliştirilen bir disk. Genişletmek için tıkla... Düzelttim. Uyarın için saol. peki Ekran kartını Sapphire Tri-X R9 290 alırsam sistem kasaya sığar mı ?
abidinkofficial dedi: HDD 1TB Surveillance değil de standart Barracuda olmalıydı seçtiğin disk güvenlik kameraları baz alınarak geliştirilen bir disk. Genişletmek için tıkla... Düzelttim. Uyarın için saol. peki Ekran kartını Sapphire Tri-X R9 290 alırsam sistem kasaya sığar mı ?
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #7 Z3 Plus'a Tri-X sığıyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
K kte4optik Kilopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #8 Silinen üye dedi: Z3 Plus'a Tri-X sığıyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki son bir şey daha. Güç kaynağı yeterlimi? Bazıları 750W güç kaynağı tavsiye ediyor.
Silinen üye dedi: Z3 Plus'a Tri-X sığıyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki son bir şey daha. Güç kaynağı yeterlimi? Bazıları 750W güç kaynağı tavsiye ediyor.