33000 TL Laptop Önerisi

Bütçe
33000

alex1999

Megapat
Daha fazla  
Laptop alacağım, 33 bin TL bütçem var. Victus almayı düşünüyordum 4050 kartlı S0 modelini Hal Sensor sorununu öğrendim ve gerçekten hoş bir durum değil, henüz çözümünü de göremedim. Lenovo'nun LOQ modeline baktım çok anakart sorunu çekenler olmuş ve TDP değerleri düşüktü. MSI'ı da bayağı gömmüşler. Bilmiyorum, ne alabilirim bu fiyata? Oyun oynuyorum ama aşırı değil. Üniversite işlerim, grafik tasarım ve kendi kişisel yazılım işlerim için kullanacağım daha çok. MacBook veya kasa istemiyorum kasam halihazırda var zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hall sensör sadece 16 da var galiba ben de tam öğrenemedim.
Benim öğrendiğime göre S0 ve R0 modellerinde yaşanıyormuş. Ama daha önce S1 de de yaşadığını iddia eden biri var. Bilmiyorum. Sessiz çalışıyor, soğutması iyi, tdp değerleri iyi ama hall sensör yüzünden elimde patlamasından gerçekten korkuyorum.

En düşük ihtimal R1 serisinde olmak üzere çoğu Victus 16 ve bazı Omen modellerde bulunuyor olmalı.

Alınabilecek en mantıklı model bu kaldı sanırım. 95 watt GPU bulunuyor. Paneli maalesef %62.5 sRGB ama artık normal sayılır.

Stoğu tükenmiş sanırım.
Loqlarda da iki sorun gördüm birisi anakart yanma problemi, ikincisi drain. Draini çok problem etmem ama elimde kalırsa gerçekten üzülürüm. Acer Nitro konusunda emin değilim ne kadar iyi insanlar bi övüyorlar bi gömüyorlar. Asus'a ne dersiniz hocam. Bu fiyat bandında Asusa girilir mi?

LOQ'larda da iki sorun gördüm birisi anakart yanma problemi, ikincisi drain. Draini çok problem etmem ama elimde kalırsa gerçekten üzülürüm. Acer Nitro konusunda emin değilim ne kadar iyi insanlar bir övüyorlar bir gömüyorlar. ASUS'a ne dersiniz hocam. Bu fiyat bandında ASUS'a girilir mi?

ASUS olarak pek bir alternatif göremedim RTX 4050'den aşağısı çok mantıksız geliyor. RTX 3050 bir laptopa çok para verilmez gibi. Battery drain sorunu hangi seride gördünüz? Anakart yanması bu seride değil de irh8 serisinde yanında kaç watt adaptör geliyor bilmiyorum.

ASUS olarak pek bir alternatif göremedim RTX 4050'den aşağısı çok mantıksız geliyor. RTX 3050 bir laptopa çok para verilmez gibi. Battery drain sorunu hangi seride gördünüz? Anakart yanması bu seride değil de irh8 serisinde yanında kaç watt adaptör geliyor bilmiyorum.
4050 nin altı bana da çok mantıksız geliyo, 3050 alıyorsam 23 binden fazlasını vermem mesela içim elvermez. Anakart yanması içinde kimse model söylemiyor herkes Loqlar yanıyor Loqlarda drain problemi var almayın dediği için tam olarak hangi modelde var? Düzeltildi mi? Bilmiyorum. O yüzden öneri istiyorum zaten. Kronik sorunu yüzünden elimde patlasın istemiyorum bir şey. Para gerçekten kolay kazanılmıyor, şu an öğrenciyken daha da zorlaşıyor durum maalesef hocam. Alayım uzun süre götürsün istiyorum ama bütçeyi de arttıramıyorum.

4050'nin altı bana da çok mantıksız geliyor, 3050 alıyorsam 23 binden fazlasını vermem mesela içim elvermez. Anakart yanması içinde kimse model söylemiyor herkes LOQ'lar yanıyor LOQ'larda drain problemi var almayın dediği için tam olarak hangi modelde var? Düzeltildi mi? Bilmiyorum. O yüzden öneri istiyorum zaten. Kronik sorunu yüzünden elimde patlasın istemiyorum bir şey. Para gerçekten kolay kazanılmıyor, şu an öğrenciyken daha da zorlaşıyor durum maalesef hocam. Alayım uzun süre götürsün istiyorum ama bütçeyi de arttıramıyorum.

Haklısınız hocam bende daha yeni laptop aldım alırken 50 kere düşündüm ne alacağım diye. İax9 serisinde anakart yanma sorunu var. İrh8 de yok. Ancak 160 watt adaptör ile gelme ihtimali var maalesef. O da drain sorunu yapar. Ek olarak çok pil süresi vermesini beklemeyin Intel kısmında pil ömrü biraz az sayılır. Kusursuz laptop bulmak imkansız. Ben Victus 15 aldım 75 watt ekran kartını göze alarak ancak şimdi de tasarımdan dolayı çıkan bir ıslık sesine ayar oluyorum:)

Buradan belki Nitro V15 RTX 4050. modeline ve LOQ iax9e RTX 4050 modeline bakılabilir.

Haklısınız hocam bende daha yeni laptop aldım alırken 50 kere düşündüm ne alacağım diye. İax9 serisinde anakart yanma sorunu var. İrh8 de yok. Ancak 160 watt adaptör ile gelme ihtimali var maalesef. O da drain sorunu yapar. Ek olarak çok pil süresi vermesini beklemeyin Intel kısmında pil ömrü biraz az sayılır. Kusursuz laptop bulmak imkansız. Ben Victus 15 aldım 75 watt ekran kartını göze alarak ancak şimdi de tasarımdan dolayı çıkan bir ıslık sesine ayar oluyorum:)
Bi tane victus gördüm ya satıcıda problem var ya sahte yorum yaptırıyor ya da alıcılarda sorun var. Satıcı soru cevap kısmına soranlara 75 watt yazıyor, gelen yorumlarda 2 kişi bana gelen 120 watt yazmış. O ıslık sesini de duymuştum. Şarj süresi aşırı sorun değil şu anki kullandığım laptop toplam 20 dakika şarjsız dayanabiliyor, batarya gidik durumda. Bende her atılan linkte düşünüyorum. Hall sensör problemi olmasa victus yapıştırır geçerdim 🥲

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı