- Makaleler
- 3
30 TL fark ile A400 ile değiştirilebilir.SSD Kronik sorunlu.
Ben sadece sistemi önerdim. Özelleştirmek arkadaşa kalmış.
30 TL fark ile A400 ile değiştirilebilir.SSD Kronik sorunlu.
Belirtmek de, önemli30 TL fark ile A400 ile değiştirilebilir.
Ben sadece sistemi önerdim. Özelleştirmek arkadaşa kalmış.
Yok dostum, seninki çok şey istiyor. Önerdiğim sistemi al Ryzen 3 2200G alıp ya da ikinci el RX 570 al daha başka bir şey yapamazsın.Arkadaşlar benimki (Arkadaşım)12 taksit yapacak. Sinerji taksitte fiyatı arttırıyor.
Bu bütçeyle dediği şeyler olmaz. Bence biraz sabredip bütçeyi en az 4000TL yapsın. Sırf ucuz olsun diye 3 ay sonra elinde kalacak kalitesiz parçalar önermek istemiyorum.3300TL'ye arkadaşım PC alacak. Önerilerinizi bekliyorum lakin arkadaşımın bazı istekleri var;
•Ekran kartı minimum GT 1030 olacak.
•Bilgisayar işlemcisi 6 gerçek çekirdek olacak.
•SSD yüksek bir depolama alanına sahip olacak.
•İncehesap, İtopya veya Vatan'dan toplanacak. Başka siteyi kabul etmiyor.
Not: Mezbur kalırsanız 120GB SSD + 1TB HDD yapabilirsiniz. Önemli olan yüksek depolama ve hatırlatmış olayım mönitör dahil.
Unutmuşum arkadaşlar sistem 0 olacak.
Teşekkürler.![]()
Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Ekonomik Canavar Sistem E2 Oyuncu Bilgisayarı En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri İle Teknobiyotik.com'da!www.teknobiyotik.com
Güç kaynağını Aerocool 500W yapın. SSD WD Green 240 GB yapın.
Peki arkadaşlar ben arkadaşımla konuştum. 200-300 TL ben koydum büççeyi 3500-3600 yaptık.
400 TL'ye bir yakından 1080P mönitör alacaz kaldı 3100-3200TL. Bu fiyata öneriniz var mı?
Evet bunu alırız muhtemelen.Dediğin sitelerden biri olması zorunluysa bunu alabilirsin. Yok Teknobiyotik falan da olur dersen yukarıda atılan E2 gibi daha iyi alternatifler var.![]()
Emirivriv | Intel i5-14400F | 2 x 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.