3300TL ön sipariş ile Zenfone 5Z alınır mı?

canhc

Decapat
Arkadaşlar iPhone 6S Plus kullanıyordum, telefon değişikliği yapacağım. Asus Zenfone 5Z ön siparişle 3300TL'den Vatanda satılıyor. Mi Mix 2 ve Zenfone 5 arasında gidiyordum, bugün 5Z'yi de görünce kafam iyice karıştı. Bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
6S Plus gibi bir telefondan neden Android’e geçmek istediğinizi öğrenebilir miyim? Meraktan soruyorum.

5Z içinse, bataryası hariç özellikleri fiyatına göre gayet iyi duruyor ancak neden 2.300₺’ye Hepsiburada’dan almak varken 3.300₺ Vatan’a veresiniz ki?

@Carlzberg Hepsiburada'daki Zenfone 5 modeli çünkü; Vatan'da satılan 5Z modeli, işlemci ve ram olarak daha performanslı. Şu an ön sipariş olduğu için 3300TL imiş, sonradan 3600'dan satışı başlıycakmış. iPhone'um kırıldı yaptırıp sattım o yüzden şu anda yeni telefon almam gerekiyor ve Android'e de şans verip denemek istiyorum.
Açıkcası Asus isim olarak One Plus ve Xiomi'den daha fazla cezbediyor, yalnızca sar değerleri yüksek olduğu için birazcık tereddütte kalıyorum; ne de olsa sağlık bu.

@fryzen evet ama diğer modellerin 2 katı, sanırım çift sim kartlı olduğu için. Eğer ki ben tek sim ile kullanırsam sar değeri de yarı yarıya mı inmiş olacaktır, çünkü o değerlerin bütün wifi, bluetooth vs. açıkken belirlendiğini okumuştum. Bilginiz var mıdır?

Afedersin, iş yerindeyim aceleyle baktım, dikkatimden kaçmış.
Anladım durumu, 5Z hakkında pek bir bilgim yok ancak ben Androide geçmemeni tavsiye ederim. iPhone fiyatları da çok uçuk ancak yine de kimi yerlerde eski fiyatlardan bulunabiliyor. Eğer denk getirebilirsen o bütçeye bir iPhone 7 gider. Öyle büyük paraları Androide vermek ne bileyim en azından bana çok ters geliyor.

Bu arada mutlaka Android alacaksanda genel itibari ile Asus iyidir. Hatta daha bu cumartesi babama Zenfone 4 Max satın aldım, birazdan gelecek kargosu. Düşük bütçelerde pişman etmez diye düşünüyorum ancak yüksek bütçede dediğim gibi...

Epey kararsız kaldım açıkcası, @LauraWells Xiomi MI8 de güzel görünüyor ama garantisiz telefon işine hiç bulaşmak istemiyorum. Zenfone 5Z için de önsipariş zırvalığını kaçırmışım bugün telefon 3700TL'den satışta, dün 3300TL olan telefona da bugün gidip 3700TL vermem. @Carlzberg boyut olarak iphone 7 kullanmak isteyeceğim bir model değil, 7 Plus lar da epey yüksek fiyatlı, bir önceki modele 4000TL civarında para ödemek çok mantıklı gelmiyor. Sanırım biraz daha sabredip fiyatların düşmesini bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…