3300X ne kadar eder?

EricCraven

Hectopat
Makaleler
11
04.04.2022 de İtopya'dan alınma işlemcim faturası var garantisi var tray kutusuz. Ne kadar eder? Satmak istiyorum.

Ryzen 3 3300X işlemci

Son düzenleme:
Alan kişi demek ki bilmiyormuş pek bu işleri, 150TL daha verse zaten 2600 bulunuyor fakat zaten bu benim fikrim 5 dakika sonra biri çıkıp 1600TL'den almak da isteyebilir.

Neyse hocam sizin olunca siz satarsınız belki bu fiyata şu an sıfırı 2519TL en ucuz. İkinci eli 1800'e gördüm ilan.

Hocam merhaba, iletişime geçebilir miyiz ürün için?

Hocam biri ile anlaştım ben dün. Ancak olur bir aksilik olursa haber ederim. Ancak burada özel mesaj yok sanırsam size nasıl ulaşırım bilmiyorum. İşlemci satın aldım onu bekliyorum o gelince bunu söküp yeniyi takacağım bir problem olmaz ise satacağım.

Hocam biri ile anlaştım ben dün. Ancak olur bir aksilik olursa haber ederim. Ancak burada özel mesaj yok sanırsam size nasıl ulaşırım bilmiyorum. İşlemci satın aldım onu bekliyorum o gelince bunu söküp yeniyi takacağım bir problem olmaz ise satacağım.
Bana instagram dm'den yazabilir misiniz? En azından olumlu veya olumsuz oradan konuşalım. Ig: oceanewsboy

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı