Ilanlar bana ait değildir, sorumluluk size aittir!
Sakın EFT yapmayınız, paranızı Sahibinden üzerinden ödeyiniz!
Karantinada canım sıkıldığı için Sahibinden'den 2. el bilgisayar topladım. Bilgisayar arayanlar fakat araştırma yapacak tecrübesi olmayanlar alabilir. Ben bu parçaların en iyisi olduğunu iddia etmiyorum.
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
HD7970 525TL.
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
MSI A320M-A Pro 450TL.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
AMD Ryzen 3 1200 AF 780TL.
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
3000 MHz 2x8GB DDR4 Vengeance 550TL.
En ucuz SSD (Solid State Drive) ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da
Samsung Evo 500GB 550TL.
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Zalman Z3 Plus 600W 80 Plus 450TL.
Toplam 3305TL.
Kötü bulduğunuz parçaların lütfen alternatifini yazınız ki 2.el bilgisayar almak isteyenler mümkün olan en iyi parçaları alsın. İyi günler.