Rehber 3305TL İkinci el sistem önerisi

Bütçe
3305

HD7970'in VRAM'i düşük olduğu için kaplama kalitesi düşük kullanılması lazım. İşlemci linkini atabilir misiniz?

525TL RX470 linki atar mısınız?

Ben 500TL'ye RX 470 var demedim ekran kartı eski dedim performanslı değil demedim.

Ve 250W TDP değeri aşırı yüksek RX 470 onun yarısını tüketiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

DirectX 11 desteği kesilirse yarı yolda bırakır fakat fiyatını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ucuz 2.el bakan birisinin TDP değerlerine bakacağını düşünmüyorum. .

TDP'ye bakmaz ama PSU'larda Watt gücü artıkça fiyatın arttığını unutma

PSU da yazdım oraya 600W ve yeterli gelecektir. Yani PSU 3305 TL'nin içerisine dahil.

directx 11 desteği kesilirse yarı yolda bırakır fakat fiyatını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ucuz 2.el bakan birisinin TDP değerlerine bakacağını düşünmüyorum
TDP değeri arttıkça haliye alacağın PSU' nun watt değeri de belirleyici kriterlerden biri oluyor. Bu da ekstra masraf demek.

TDP değeri arttıkça haliye alacağın PSU'nun Watt değeri de belirleyici kriterlerden biri oluyor. Bu da ekstra masraf demek.

PSU'da yazdım oraya 600W ve yeterli gelecektir. Yani PSU 3305 TL'nin içerisine dahil.

Ben 800TL asla R3 1200E vermem 4C/4T bir işlemci geçen sene 400TL idi şaka gibi Türkiye.

Eee yapacak bir şey yok. Yukarıda Intel önerenler oldu fakat eski Intel sistem 3.5K'nın altına alınamıyor işte.

Ve 250W TDP değeri aşırı yüksek RX 470 onun yarısını tüketiyor.

TDP değeri 2.el bütçe sistemlerde bir şey ifade etmiyor bence.

Bugün sıfır olarak 3100 TL'ye 3400G ve 16 GB 3000 MHz sistem topladık. Bu sistem pek güzel olmamış bence.

3400G'li sistemden daha güçlü bu sistem. Ekran kartta eklenebilir dersen eğer, zaten o zaman daha pahalıya gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…