330TL'ye ekran kartı önerisi

selimaykut

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu konuda pek bilgim yok, alınabilecek en iyi kartı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinizi, anakartınızı ve PSU'nuzu söyleyebilirseniz yardımcı oluruz.

sistemim berbat biraz pek anlamıyorum bulabildiklerim bunlar

Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz 2.94 CHz

Pegatron IPX41-D3

Psu ya bakamadım kasayı açamadım şuan

Tamam sistem çok da kötü değil. Eğer PSU'nuz eski ve 6 pinlik güç kablosu yok ise ekran kartınızı Msi Gtx 750ti almanızı öneririm. Çünkü bu model ek güç girişi istemiyor. (Asus modelinde ek güç girişi var ne yazık ki) Gtx 750ti çok iyi bir ekran kartıdır. Vatanda hafta sonu indirimiyle 413 tl'ye alabilirsiniz.

benim amacım oyunlarda anlık takılmalar oluyor onları çözebilmek ve ekran kartı almamı tavsiye ettiler şuan elimdeki ekran kartı berbat zaten HD Readon 5450 oyunu akıcı oynayamıyorum en düşük ayarlarda

Son düzenleme:
Gtx 750Ti güncel oyunları Ultra-High karışık 1080p'de rahat oynatıyor. 100 tl daha koyup almanızı tavsiye ederim. Ama o kadar çok para veremem derseniz performansı çok daha az olan kartlar önerebiliriz. Çünkü örneğin bir HD7790 almak isteseniz ek olarak PSU almanız gerekecek ki o da 400 tl'yi bulacak.

375 liraya 750 Ti var. VatanBilgisayarda Hafta Sonu İndirimi İle Bulabilirsem Almayı Düşünüyorum

asus bu arada pc içini açtım ama psu nereden bakıcam şimdi

total output continuous shall not exceed 250 watts filan yazıyor 250 mi acaba cok düşük değilmi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…