Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 28 Nisan 2014 #31 Silinen üye dedi: Kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Aynen.
selimaykut Hectopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2014 #32 peki teşekkürler sistemi az çok öğrendiniz hangi çözünürlükle oynamamı öneriyorsunuz tam ekran diğer kalite ayarları en düşükte zaten
peki teşekkürler sistemi az çok öğrendiniz hangi çözünürlükle oynamamı öneriyorsunuz tam ekran diğer kalite ayarları en düşükte zaten
H hastai Ziyaretçi 28 Nisan 2014 #33 Hocam pc'yi siz tanıyorsunuz. Onun için siz deneyin. En performanslı ayarlarda oynamalısınız.
selimaykut Hectopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2014 #34 anladım teşekkürler son bi sorum olucak oyun exe si uyumluluk modu ne seçmeliyim bi faydası oluyormu onun ?
anladım teşekkürler son bi sorum olucak oyun exe si uyumluluk modu ne seçmeliyim bi faydası oluyormu onun ?
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 28 Nisan 2014 #35 selimaykut dedi: anladım teşekkürler son bi sorum olucak oyun exe si uyumluluk modu ne seçmeliyim bi faydası oluyormu onun ? Genişletmek için tıkla... Windows Xp Service Pack 2
selimaykut dedi: anladım teşekkürler son bi sorum olucak oyun exe si uyumluluk modu ne seçmeliyim bi faydası oluyormu onun ? Genişletmek için tıkla... Windows Xp Service Pack 2
selimaykut Hectopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2014 #37 çok çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayu iyiki technopat görmüşüm ve forum üyesi olmuşum
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 28 Nisan 2014 #38 selimaykut dedi: çok çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayu iyiki technopat görmüşüm ve forum üyesi olmuşum Genişletmek için tıkla... Ne demek
selimaykut dedi: çok çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayu iyiki technopat görmüşüm ve forum üyesi olmuşum Genişletmek için tıkla... Ne demek
selimaykut Hectopat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2014 #39 bu arada oyun açık ve kapalı iken CPU kullanımı %100 bu nasıl oluyor benim sorunum ısınmadan dolayı bence o yüzden akıcı oyun oynayamıyorum yardımcı olun lütfen
bu arada oyun açık ve kapalı iken CPU kullanımı %100 bu nasıl oluyor benim sorunum ısınmadan dolayı bence o yüzden akıcı oyun oynayamıyorum yardımcı olun lütfen