F FangBeeN Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2015 #1 Selam arkadaşlar. 3350 TL'ye bilgisayar topladım. Uyumlu olduğunu düşünüyorum. Her şeyin bi bakarsanız sevinrim. Hatam var mı? Doğrumu topladım? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim Link:VATAN BİLGİSAYAR - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'u Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2015
Selam arkadaşlar. 3350 TL'ye bilgisayar topladım. Uyumlu olduğunu düşünüyorum. Her şeyin bi bakarsanız sevinrim. Hatam var mı? Doğrumu topladım? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim Link:VATAN BİLGİSAYAR - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'u
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Temmuz 2015 #2 Senin alışveriş sepetini bizim nasıl görmemizi bekliyorsun ? İnternetin çalışma mantığını öğrenmenizde fayda var. Tez elden...
Senin alışveriş sepetini bizim nasıl görmemizi bekliyorsun ? İnternetin çalışma mantığını öğrenmenizde fayda var. Tez elden...
M Murat karaslan Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2015 #3 Vatanda sepetimde olan herşeyi sizde sepetinize eklemişssiniz, inanmıyorum (!)