3350 TL'ye i3 8100, GTX 1060 6GB ve B350M Sistem Toplama

H310m chipshetli anakart tercih edeceğini belirtti, bildiğim kadarıyla o chipshetli anakartlar 2666mhz RAM destekliyor. Fazlaca para verip kullanılamayacak 3000mhz frekansa sahip RAM almaya gerek yok bence. 2400MHZ ideal bu sistem için ayrıca fiyatı da oldukça iyi.

Beynim durdu iyice hepsiburada kampanyası bitmeden toparlamam lazım benimde İlk listeye göre attım postu yorumları okumadım

Bu arada Asus PRIME B360M-K, OC yaparak 3000mhz 3200mhz desteklemesi mümkün mü bilgin var mı acaba?

Elinizi çabuk tutun, hakikaten kaçırılmaması gereken dehşet fiyatlar hayırlı alışverişler.
Beynim durdu iyice hepsiburada kampanyası bitmeden toparlamam lazım benimde İlk listeye göre attım postu yorumları okumadım

Elinizi çabuk tutun, hakikaten kaçırılmaması gereken dehşet fiyatlar hayırlı alışverişler.
Belki görmemişsindir diye tekrar yazayımda sonradan ekledim çünkü.

Asus PRIME B360M-K'nın OC yaparak 3000mhz 3200mhz desteklemesi mümkün mü bilgin var mı acaba?

Belki görmemişsindir diye tekrar yazayımda sonradan ekledim çünkü.

Asus PRIME B360M-K'nın OC yaparak 3000mhz 3200mhz desteklemesi mümkün mü bilgin var mı acaba?
Öyle bir işlem hakkında hiçbir fikrim yok. Yani anakartın desteklediği frekansın üzerine çıkılabilir mi bilemiyorum.

Anakart H310M alacağım. 2666MHz destekliyor.
Teşekkürler yorumun için .
Senin bahsettiğin kasada 3 fan var benimkin de 5 sence hangisi mantıklı ?

Değer.

Düzeltme: Telefondaydım bu sayfa açıktı tarayıcıya girdiğimde, mesajların bir kısmı gözükmedi bu yüzden değer yazdım arkadaşın mesajına da, dediğim gibi H310M 2666 MHz olayını görmedim. Kusura bakmayın.

Teşekkür ederim dostum yardımların için çok faydan oldu.

İleride SSD ekle. Toplam 3350 TL ise çok iyi fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…