İşlemci olarak İntel i5 serisinden birini tercih edebilirsiniz, SSD olarak da; Samsung evo 840 almanızı tavsiye ederim. İntel i5 4690K ve MSİ PC Mate alabilirsinizRam olarak ta 2x4 dual ram almanızı tavsiye ederim tek modül almayınız. Hayırlı olsun, güle güle kullanın şimdi den.
1100TL'ye 280X mi?? Onun yerine buradan: MSI GTX970 TIGER GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar GTX 970 al. Daha mantıklı olur
120GB SSD yerine 240GB'lik ssd alman daha iyi olur, hem daha ucuz. Corsair 240Gb Ls Serisi Sata 3.0 Ssd (560Mb Okuma / 535Mb Yazma) - Vatan Bilgisayar
Monitör olarak'ta BenQ RL2240HE 21.5" 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Led Gaming Fiyatı bunu alabilirsin.
AMD sisteminde İNTEL'den aşağı kalır bir yanı yoktur. Olsa bile farketmezsiniz o yüzden işlemci ve anakartı ellemenize gerek yok bence.
1100TL'ye 280X mi?? Onun yerine buradan: MSI GTX970 TIGER GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar GTX 970 al. Daha mantıklı olur
120GB SSD yerine 240GB'lik ssd alman daha iyi olur, hem daha ucuz. Corsair 240Gb Ls Serisi Sata 3.0 Ssd (560Mb Okuma / 535Mb Yazma) - Vatan Bilgisayar
Monitör olarak'ta BenQ RL2240HE 21.5" 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Led Gaming Fiyatı bunu alabilirsin.
AMD sisteminde İNTEL'den aşağı kalır bir yanı yoktur. Olsa bile farketmezsiniz o yüzden işlemci ve anakartı ellemenize gerek yok bence.
Anladım. Bence düşünmeden GTX970'i almalısın. Daha iyi performans elde edersin oyunlarda emin ol
Benim bulduğum 1ms tepki süreli oyuncu monitörü. Senin seçtiğin monitörden 1TL daha ucuzAlabilirsin sıkıntı olmaz.
Sistemi elleme demek olur mu yanlış bilgilendirmeyelim. Amd 6300 den sonrası gereksiz, intel i5 4690 ve PC mate yanlış hatırlamıyorsam sizin topladığınız fiyattan daha ucuza geliyor olmalı çünkü anakart baya pahalıya kaçmışSSD olarak biraz daha fazla ücret fakat daha iyi performans alacağınızın garantisini forumda ki arkadaşlar verebilir. Oyun için AMD demelerinin sebebi ise; Düşük fiyata daha iyi performans verdiği için. Fakat sizin işlemci ile anakartınızın fiyatına intel toplayabiliyorsunuz. Şuan müsait olmadığım için tam olarak sistem toplayamıyorum. Ama 3 tane önerimi göz önünde bulundurmanız yararınıza olucaktır.
Bunun haricinde Kasa olarak değişim söz konusu olabilir, Zalman z3 plus veya corsair graphite 230T tercih edip, power alabilirsiniz. Monitör olarak bir bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım forumda ki arkadaşlar bu konu da daha iyi yardımcı olurlar
- İşlemci intel i5 serisi ve PC mate(anakart size bağlı başka bir şey de olabilir)
- SSD olarak samsung evo 840 tercih edilmeli
- Ram 2x4 olarak dual channel tercih edilmeli
Küçük bir not; 3300 gibi bir bütçeye 970 sığdırılır forumda ki arkadaşlar bu konu da da yardımcı olurlar. Dediğim gibi şuan müsait olmadığım için sistem toplayamıyorum ama biraz beklerseniz daha güzel bir iş çıkarır arkadaşlarımız