Hocam goruntu kalitesi de aşırı sekilde artiyor. Bende 1080p monitor var ama tum oyunlari 2K da aciyorum. Hiçbir sorun yok bunu yapan cok kisi var. DDR4'te o 4070 tam besliyecek islemci R7 5800x3D ve gereginden pahali. Ben de R5 7600X var ve o bile bazen darbogaz yapiyor.
Hocam baktım biraz ama benim bütçemi aşıyorlar klavye, mouse, kamera, Wi-Fi adaptörü, Bluetooth adaptörü olmadan 34K oldu ekran kartını değiştirmem lazım RX 6700 XT nasıldır.
Hocam baktım biraz ama benim bütçemi aşıyorlar klavye, mouse, kamera, Wi-Fi adaptörü, Bluetooth adaptörü olmadan 34K oldu ekran kartını değiştirmem lazım RX 6700 XT nasıldır.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En ucuz AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!