Her ne olduysa bilmiyorum, ama bu butcelerden RX 6700 XT'ye dusmek pencereden coplugun icine dusmek gibidir.
PCH V4.1 (DDR5) / RYZEN 7500F / RTX 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 4800MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Monitör dahil 34k ise 4070 r5 5600lü sistem toplanır. Ama 1080p monitör almak durumunda kalırsın.Hocam hazır değil de parça olarak atabilir misiniz ben başka kasada yapacağım ondan.
Hocam yani elinde kasa var. O zaman psu öneriyorum ama kasa önermiyorum.Hocam hazır değil de parça olarak atabilir misiniz ben başka kasada yapacağım ondan.
Monitör dahil 34k ise 4070 r5 5600lü sistem toplanır. Ama 1080p monitör almak durumunda kalırsın.
Hocam yani elinde kasa var. O zaman psu öneriyorum ama kasa önermiyorum.
Hocam kasa var demiştin. Eğer elinde parçaları içine koyacağın bir kasa yoksa onu da önereyim.Hocam 1080p de olur kasa yok şu an topluyorum bana neleri önerirsiniz.
Ekran kartı:Hocam 1080p de olur kasa yok şu an topluyorum bana neleri önerirsiniz.
Hocam kasa var demiştin. Eğer elinde parçaları içine koyacağın bir kasa yoksa onu da önereyim.
Attığım sistemi direkt al.Hocam kasa yok alacağım ama küçük kasa istiyorum.
ASUS Prime AP201 siyah güzel geldi.
Kötü hocam attığımı al daha da düşünme kafan yorulur.
Kötü hocam attığımı al daha da düşünme kafan yorulur.