34 bin TL Gaming laptop önerisi

Emteess

Kilopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix g16 3110
Meslek
Enerji Sistemleri Mühendisi
Selam,

33-34K civarı bütçem var. Peşin fiyatına 6 taksit imkanı da olursa tadından yenmez. AutoCAD, Solid, pvsyst gibi mühendislik programları ve arada sırada oyun oynamak için laptop almak istiyorum. Oyun kısmında nostalji seviyorum. Genel olarak simülasyon oyunları tercih ederim. Pek competitive merakım yok, o yüzden tek kanal RAM sıkıntı yaratmıyorsa 1*16 GB DDR5 tercih ederim. ROG STRIX ve Legion modelleri hoşuma gidiyor ama diğer tercihlere de bakabilirim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

33-34K civarı bütçem var. Peşin fiyatına 6 taksit imkanı da olursa tadından yenmez. AutoCAD, Solid, pvsyst gibi mühendislik programları ve arada sırada oyun oynamak için laptop almak istiyorum. Oyun kısmında nostalji seviyorum. Genel olarak simülasyon oyunları tercih ederim. Pek competitive merakım yok, o yüzden tek kanal RAM sıkıntı yaratmıyorsa 1*16 GB DDR5 tercih ederim. ROG STRIX ve Legion modelleri hoşuma gidiyor ama diğer tercihlere de bakabilirim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Tam olarak arada oyun atarım nostalji severim ama aslında iş için alacağım bilgisayarı. ASUS ROG kafanızı rahat ettirir Gaming laptopların ferrarisidir. Render ve iş yüklerinde de işlemcisi canavar gibi iş yapar hayırlı olsun.

Özellikleri çok kötü fiyatı da fahiş anlamsız bir bilgisayar.

Önerdiğiniz model hoşuma gitti ancak bütçemin üzerinde, kart ekstrem dönene kadar takipte kalacağım. Fiyatında aşağı yönlü hareket olursa değerlendiririm. Teşekkürler. Başka tavsiyelere de açığım

Önerdiğiniz model hoşuma gitti ancak bütçemin üzerinde, kart ekstrem dönene kadar takipte kalacağım. Fiyatında aşağı yönlü hareket olursa değerlendiririm. Teşekkürler. Başka tavsiyelere de açığım.

Ekran kartı 4000 serisinin giriş seviyesi, açıkçası çiğ performansı 3060'dan daha düşük ancak yeni teknolojileri destekliyor 3060'ın aksine. İşlemci ise bu fiyat bazında (şahsi görüşüm) piyasada bulabileceğiniz en iyi işlemci, DDR5 4800MHz RAM'ler de her işinizi görecek ve işlemciyi rahatlıkla besleyecektir. Cihazın ASUS'ün en iyi serisi olması ve parça kalitesinden bahsetmiyorum bile, karar yine sizindir ancak fiyatına göre şu anda gayet iyi bir laptop bence 34bin gözden çıkarılmışken bütçe biraz zorlanıp 1500 TL daha üstüne konulursa bu fiyat kesinlikle değecektir.

Bu nasıl kronik sıkıntısı vs var mı?

Omen 15 kullanıcıyısıyım anam ağladı 3 aydır servis değişim vs uğraşıyorum o fiyata kesinlikle Omen almayın.
Çınlama.
Stuttering.
Kötü yazılım.
Çok sıkıntılı aletler rastgelirse sorunlusu yandın.

Bu nasıl kronik sıkıntısı vs var mı?

MUX Switch yok under-overclock yok adaptör bataryayı yeterince besleyemiyor vs. ASUS ya da Lenovo iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı