34 bin TL sistem toplama önerisi

Bütçe
30000-34000

ramsey

Femtopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar. Belirttiğim gibi 30 -34K arası (genel olarak oyun amaçlı) bir sistem toplamak istiyorum. Gerekli parçaları kendime göre topladım. Sizlerin fikirlerini de öğrenmek istedim. Değer mi, değmez mi veya hangi değişiklikler yapılırsa iyi olur diye merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Anakart: ASUS Prime B460M-A Intel.
  • CPU: Intel i5 11400F 6 çekirdek 2.60GHz
  • GPU: ASUS ROG STRIX 3060 12 GB.
  • RAM: Corsair Vengeance 16 GB (2×8) 3600MHz RGB.
  • SSD: MSI spatium 1TB M.2 3600/300
  • HDD: Seagate 3.5" 4TB skyhawk.
  • Sıvı soğutma: Deepcool captain 240 ex white RGB.
  • PSU: Rampage RMP-750-80pb 750W.
  • CAS'e: Lian Li PC-O11 dynamic white.
  • Monitor: Rampage wings RM-Q27 27"QHD 165Hz.
  • Klavye: Molgria plum blossom diye geçiyor internette.
  • Kulaklık: Rampage MAG'e white RGB.

Son düzenleme:
Sistemi oyun oynama amaçlı mı render gibi işler için mi toplayacaksınız?

Sistemi oyun oynama amaçlı mı render gibi işler için mi toplayacaksınız?
Şöyle söyleyeyim hocam şimdiye kadar hiç render kullanmadım. Genel olarak oyun ve kodlama amaçlı kullanacağımı düşünüyorum. Amma gelecekte render amaçlı işlerim ola bilir belki.

Şöyle söyleyeyim hocam şimdiye kadar hiç render kullanmadım. Genel olarak oyun ve kodlama amaçlı kullanacağımı düşünüyorum. Amma gelecekte render amaçlı işlerim ola bilir belki.

Bu sistem toplanabilir:

2X:

30,842 TL tutuyor. Kalan paraya ekipmanları alırsınız.

Son düzenleme:

Minnettarım hocam önerdiğiniz sistem çok güzel AMD ekran kartı hiç düşünmemiştim böyle olursa çok daha işe yarar oldu bir daha teşekkür ederim. Ben türkiyede yaşamıyorum eğer parçaları sorunsuz getirtmem mümkün olursa ve bu sistemi toplarsam inşAllah size geri dönüş yapacam

Radeonlu sistem daha çok işe yarar görünüyor öneriniz için teşekkür ederim bir kaç eklenti de yapılırsa daha iyi olur öneriniz için minnettarım

Hocam ana kartlardan pek fazla anlamam da amma benim attığım 4ram slotlu ve ucuzdu 4 ram slotunun olması daha iyi değilmi?

Son düzenleme:
Hocam ana kartlardan pek fazla anlamam da amma benim attığım 4ram slotlu ve ucuzdu 4 ram slotunun olması daha iyi değilmi?

Daha iyi olur hocam ama işlemci LGA1700 olduğu için 1700 soket anakart takmanız lazım. Şu an 2412 TL'den başlıyor 4 RAM slotu olan anakartlar:

Bilginiz için teşekkür ederim sayenizde yeni şeyler öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…