34 bin TL'ye kadar sistem önerisi

Merty00

Femtopat
Daha fazla  

Sistem pahalı soğutma hem gereksiz hem model çok kötü. 7700 XTli sistemi tercih edip yanına soğutucu olarak bunu alın.

PC'den çok anlamam 7700 XT dediğiniz AMD ekran kartı galiba AMD pek kullanma taraftarı değilim driver çökme sorunu gibi şeyler okudum ve ilk defe bir PC alacağım AMD işlemci için sıvı soğutucu iyi olmaz mı duyduğum kadarıyla AMD fazla ısınıyor.

AMD hakkında duyduklarının hiçbiri doğru değil. Yeni serilerde çökme gibi sorun yok. İşlemcinin fazla ısınmasının sebebi güçlü olması. Yeni çıkan çoğu işlemci Intel AMD fark etmeksizin güçlü olduğu için ısınıyor. Sıvı soğutma gereksiz olur hem markası kötü hem de attığın linkteki soğutucuylan çok çok rahat soğuyor.

Hmm şu an çalışıyorum eylül ayında PC alacağım o Ay'a kadar biraz daha araştırma yapacağım 25 30 ya da 34 bin TL'ye önereceğin bir sistem var mı?

Hmm şu an çalışıyorum eylül ayında PC alacağım o Ay'a kadar biraz daha araştırma yapacağım 25 30 ya da 34 bin TL'ye önereceğin bir sistem var mı?
Dediğim gibi bu sistem bide bu soğutucuyu alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…