34 Mbps internet hızı 12 Mbps'ye düştü

Jakinglet

Picopat
Daha fazla  
Son 1-2 gündür internet hızım ciddi şekilde düştü. 35 Mbps'lik bir paket kullanıyorum. Normalde 33-34 Mbps civarında download ve 11-12 Mbps civarında upload değerleri alıyordum. Ancak şu anda hızlar çok daha düşük seviyede bilgisayarıma kablo ile bağlıyım. Ne yapmam gerekiyor?

1754672682726.png

İnternet sağlayıcınla görüş müşteri hizmetlerini ara durumu bildir onlar yardımcı olacaktır kotalı internetin var ise bundan kaynaklanmış olabilir.

İnternet sağlayıcınla görüş müşteri hizmetlerini ara durumu bildir onlar yardımcı olacaktır kotalı internetin var ise bundan kaynaklanmış olabilir.
Kota derken neyi kastettiğinizi tam anlayamadım. İnternetim sınırsız, yani belli bir limiti yok. Kotalı mı, kotasız mı olduğunu bilmiyorum.

Son 1-2 gündür internet hızım ciddi şekilde düştü. 35 Mbps'lik bir paket kullanıyorum. Normalde 33-34 Mbps civarında download ve 11-12 Mbps civarında upload değerleri alıyordum. Ancak şu anda hızlar çok daha düşük seviyede bilgisayarıma kablo ile bağlıyım. Ne yapmam gerekiyor?

Eki Görüntüle 2552001

Modemi resetlemeyi dener misin?

Kota derken neyi kastettiğinizi tam anlayamadım. İnternetim sınırsız, yani belli bir limiti yok. Kotalı mı, kotasız mı olduğunu bilmiyorum.

İnternet sağlayıcından öğrenebilirsin öyle mi değil mi diye çoğu pakette artık yok ama kotalı internet sınırsız olsa bile bir sınırı aşınca örneğin 200 GB 300 GB gibi hız sınırlandırılıyordu.

Eki Görüntüle 2552001

Arka planda VPN çalışıyor olabilir mi?

Hem telefonda hem bilgisayarda denedim benzer değerler çıkıyor VPN olmadığına eminim.

Son ödemesi ayın 18 olan bir fatura var bundan dolayı hız düşürülmüş olabilir mi az önce böyle bir şey okudum ama doğru mu bilmiyorum.

Onunla alakalı değil. Hat değerlerin kötü. İnternet servis sağlayıcın ile iletişime geçip arıza kaydı oluştur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı