Öncelikle bilmeniz gereken bilgileri vereyim. Günde 14-16 saat ekranım açık kalıyor. Ortalama 8 saat iş için (Photoshop, after FX), 6-7 saat oyun için.
Aşağıda sizlere yazdığım 7 adet 34" OLED monitörden hangisi Fiyat/Performans olarak daha iyidir?
Günde 16 saat monitörün açık kalması OLED'e zarar verir mi?
Burn in dediğimiz yanmalar oluşur mu? Oluşma riski varsa neler önerirsiniz?
Ben 2 haftadır g6 oled 360 hz kullanıyorum çok memnunum. Şimdilik yanma falan olmadı. Monitör standı da aldım yanına nb f80 gayet güzel oldu oledi çok kaliteli
Yanlış bilmiyorsam yanmayı engellenemek için monitör ayarlarında veya yazılımında bir seçenek oluyor, uzunca bir süre kullandıktan sonra monitörü dinlendirmek gerekiyor, artık 5dk mı 10dk mı bilmiyorum kapalı kalıyor, sonrasında tekrar kullanmaya devam edebiliyorsun.
En ucuz Philips Evnia 34M2C8600 34" 0.1ms Oyuncu Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips Evnia 34M2C8600 34" 0.1ms Oyuncu Monitör özelliklerini incele, 36.627,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Philips Evnia 34M2C8600 34" 0.1ms Oyuncu Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips Evnia 34M2C8600 34" 0.1ms Oyuncu Monitör özelliklerini incele, 36.627,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İkisinden birini tercih etmenizin sebebi nedir? Özelllikleri mi iyi? Philips'in daha önce monitörünü kullanmadım mesela, panel olarak daha mı kaliteli? Biraz daha detay verebilme şansınız mevcutsaa müteşekkür olurum
İkisinden birini tercih etmenizin sebebi nedir? Özelllikleri mi iyi? Philips'in daha önce monitörünü kullanmadım mesela, panel olarak daha mı kaliteli? Biraz daha detay verebilme şansınız mevcutsaa müteşekkür olurum