340 günde YKS halledilir mi?

Yazılım mühendisliğinde bence en iyi yer Bahçeşehir Üniversitesi. Bende orayı istiyorum. Sonuçları bekliyorum. Ve 340 günde düzenli olarak çalışırsan kazanabileceğin bir üniversite.

Hocam temel olmadan 11 e nasıl başlayayım.
Sıfırdan başlayacaksın. Temele o kadar gerek olmadığını anlarsın yapınca. TYT'yi yazın sonuna yap dememin sebebi, neredeyse full ezber ve AYT'ye göre daha hafif. Yazın başında yaparsan unutursun.
Sonunda yaparsan 12 başladığında denemeler ile iyice oturur.

345, 3D gibi yayınlar temeli olmayan birisi için zor gelmez mi hocam?

Hayır neden gelsin TYT'den bahsediyoruz zaten konu anlatımını güzel yapan biri 345 daha sonrasında 3D kaynaklarını çözüp branş denemeler yapsa rahatça 40/40 matematiği hayırlı olsun.

Evet bende ilk başta TYT bitirmeyi düşünüyorum hocam ama yine de akıl akıldan üstündür herkesin önerisine açığım.
Bu arada hocam eklemeyi unutmuşum eğer TYT'yi bitirdikten sonra TYT denemelerini sürekli çözün yoksa unutursunuz boşa çalışmış olursunuz. Bir taraftan AYT çalışacaksınız bir taraftan TYT denemeleri çözeceksiniz.

Hayır neden gelsin TYT'den bahsediyoruz zaten konu anlatımını güzel yapan biri 345 daha sonrasında 3D kaynaklarını çözüp branş denemeler yapsa rahatça 40/40 matematiği hayırlı olsun.
Hocam bende TYT için kitap alacaktım da profilime bir mesaj atsanız oradan alacağım kitapları size atayım uygun mu değil mi diye baksanız olur mu?

Haklısınız hocam tarihe zaten çalışmayı düşünmüyorum yorum olarak soruyorlar. Edebiyatı halledeceğimi düşünüyorum ama ayt çok zorlayacak diye düşünüyorum özellikle kimya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…