S SouthWorth Hectopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2016 #1 İyi geceler arkadaşlar. Yarın gidip bir sistem alacağım ve kafamdaki sistem budur. Sizce eksik kötü veya daha iyisi olabilecek bir şeyler var mı?Ya da gidip bu sistemi almalı mıyım?Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2016
İyi geceler arkadaşlar. Yarın gidip bir sistem alacağım ve kafamdaki sistem budur. Sizce eksik kötü veya daha iyisi olabilecek bir şeyler var mı?Ya da gidip bu sistemi almalı mıyım?Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
hasanalpcan Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2016 #2 Merhabalar, bende bu bütçeyle bir sistem topluyorum. Bir fikir olması açısından resmini koyayım.
Periklesis Kilopat Katılım 17 Nisan 2016 Mesajlar 464 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2016 #3 Yanına da 480'in soğutmalı modellerinden msi veya sapphire koyucam sonra sabaha kadar oyun Dosya Ekleri sistem.jpg 109,4 KB · Görüntüleme: 121
hasanalpcan Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2016 #4 Periklesis dedi: Yanına da 480'in soğutmalı modellerinden msi veya sapphire koyucam sonra sabaha kadar oyun Genişletmek için tıkla... Sistemler çok benziyor, bende soğutmalı modelleri bekliyorum.
Periklesis dedi: Yanına da 480'in soğutmalı modellerinden msi veya sapphire koyucam sonra sabaha kadar oyun Genişletmek için tıkla... Sistemler çok benziyor, bende soğutmalı modelleri bekliyorum.
Periklesis Kilopat Katılım 17 Nisan 2016 Mesajlar 464 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2016 #5 Önemli olan her markanın kaliteli f/p ürünlerini almak ben bu doğrultuda kasa toplamayı uygun görüyorum.
Önemli olan her markanın kaliteli f/p ürünlerini almak ben bu doğrultuda kasa toplamayı uygun görüyorum.
hasanalpcan Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2016 #6 Periklesis dedi: Önemli olan her markanın kaliteli f/p ürünlerini almak ben bu doğrultuda kasa toplamayı uygun görüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen aynen. Her parça için ayrı ayrı araştır et, çok yorucu birşey bu sistem toplamak. Bakalım bu kadar uğraşa değecek mi..
Periklesis dedi: Önemli olan her markanın kaliteli f/p ürünlerini almak ben bu doğrultuda kasa toplamayı uygun görüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen aynen. Her parça için ayrı ayrı araştır et, çok yorucu birşey bu sistem toplamak. Bakalım bu kadar uğraşa değecek mi..