3400 TL Intel i5 6402P R9 380X Sistem Toplama

TechnoCem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar çok uzun bir süre zarfı boyunca toplamak istediğim bilgisayarımı almama çok az kaldı. Sizden ricam bana yardımcı olmanız ve tavsiyeler vermeniz. İlk olarak şunu belirteyim 3400 liranın üstüne asla çıkamam bütçem bu. Sistemde monitör, oyun klavyesi ve Wi-Fi alıcısı olmalı (kablosuz kullandığımdan dolayı). Şimdiden teşekkürler. Ben bir sistem topladım kendimce bakarsanız sevinirim. Ayrıca harddisk yerine 240 GB SSD almayı düşünüyorum, bunu da ekleyeyim.

Ben masanin altina koyacagim gormeyecegim. Psu kasa toplami ucuz oldugu icin.

Kasayı nereye koyduğunun bir önemi yok. Önerilmeme sebebi içerisindeki PSU'nun güvenilir olmadığı ve kasa malzemesinin düşük kalite olmasından dolayıdır. O kasanın içindeki PSU elektrik kesintisinde kısa devre koruması yetersizliğinden patlayabilir. Keza sisteme rutin bakım yapacağın vakit kasanın aksamları kırılabilir.

Tamam o zaman kafana ne yatarsa onu alsın arkadaş. Ben ucuz diye aldım. O kendisi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…