Alperen Ekici Hectopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2016 #1 Herkese merhabalar arkadaşlar. Yaza doğru bir masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum resmini koyduğum sistem kafama yattı. Sizce işe yarar mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese merhabalar arkadaşlar. Yaza doğru bir masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum resmini koyduğum sistem kafama yattı. Sizce işe yarar mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 10 Ocak 2016 #2 Yaza doğru sistem toplayacaksan eğer AMD'nin yeni Zen mimarisini bekle derim.
Alperen Ekici Hectopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2016 #3 58528 dedi: Yaza doğru sistem toplayacaksan eğer AMD'nin yeni Zen mimarisini bekle derim. Genişletmek için tıkla... Haklısın yaza doğru fiyatlarda bayağı düşecek gibi
58528 dedi: Yaza doğru sistem toplayacaksan eğer AMD'nin yeni Zen mimarisini bekle derim. Genişletmek için tıkla... Haklısın yaza doğru fiyatlarda bayağı düşecek gibi