3400 TL RX 480 Sistem

feritfurkan35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu benim forumdaki ilk konum öncelikle hepinize merhabalar

Kendime yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum, bilgisayar toplama hakkında hiçbir bilgim yok (2 haftadır araştırıyorum). Bir şeyler ayarladım ve açıkcası bu aşağıdaki ürünler hakkında hevesliyim. Göz atarsanız sevinirim.

Bütçemi aşamıyorum maleesef o yüzden en iyi performans için ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim Şimdiden çok teşekkürler

Öncelikle nereden toplamak istediğini söyler misin ona göre yardımcı olalım

Teknobiyotik'ten daha iyi bir sistem toplanılabilir. İlerde 8 GB ram ve en az 120 GB SSD eklersen daha iyi olur.

Sinerjiden tercih edebilirim. Açıkcası sapphire'ye karşı uygunsuz bi önyargım var ve msi kullanmayı daha çok düşünüyorum.

Sinerjiden tercih edebilirim. Açıkcası sapphire'ye karşı uygunsuz bi önyargım var ve msi kullanmayı daha çok düşünüyorum.
Neden? AMD için en performanslı model sapphire. En kaliteli GPU'ları sapphire kullanıyor. Hiçbir sıkıntısı da yok.

Sapphirenin ekran kartlarının iyi ısındığını duymuştum ve benchmarklardaki ısı değerlerini de öyle gördüm,

Sapphirenin ısınma sorunu hakkında ikna eder misiniz beni arkadaşlar? En çok ısınan ekran kartı markası olduğunu duydum

Eski ürünlerinde problemler vardı artık yok forumda sahip olan çok kullanıcı var onlara sorabilirsiniz değerleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…