3400 TL'ye İ5 6402p ve GTX 1050 Ti Hazır Sistem Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Shinrai'nin sistemi düşük performanslı. Madencilik yapılsaydı MWarfare'nin bulduğu 970'lerin çoğu garanti dışı olurdu.
Olmadığını nereden biliyorsunuz?
@MWarfare hocamı severim. Düşük bütçeli konularda sürekli onu etiketlerim fakat 2500 ve üstü bütçede insanlar 2. el almak istemeyebilir veya ailesi izin vermez. Çünkü 2. el bu sakata gelme ihtimali çok yüksek. İşlemci yurtdışından geliyor derken sıkıntılı yani. Karşılığını veriyor mu? Fazlasıyla.
Ayrıca @MWarfare satıcı falan değil. Buna eminim. Suçlama yapmayın lütfen.

Shinrai'nin sistemi düşük performanslı. Madencilik yapılsaydı MWarfare'nin bulduğu 970'lerin çoğu garanti dışı olurdu.

Hayır düşük performanslı değil. Geleceğe dönük yükseltilme şansı olan temiz ve performanslı bir sistemdir. Her yorumunda ikinci el öneren kullanıcılar anlamaz.

Suçlama yapmıyorum. Kendisi yukarıda itiraf etti. Söylediğiniz gibi bu parçalar arıza verdiğinde sorumluluk almayacak kullanıcıların saçma tavsiyelerde bulunması sinrimi bozuyor. Her yorumunda ikinci el öneren bir kullanıcı satış yapıyordur.
Hocam madencilik ve anakart konusunda nasıl kesin konuştun açıklarsan çok sevinirim.

Bazı kullanıcılar Garantisi ve faturası olmayan Fosil parçalar satıyor. Bilgisi olmayan kullanıcıları kelime oyunu yapıp dolandırmak, bunlar için bir meslek haline gelmiş. Bende bu konuda kullanıcıları korumaya çalışıyorum.

Hocam yanlız bu ürünlerin 2 yıl garantisi ve faturası nevcut.

Tamam. Madem biz sizi dolandırıyoruz, o zaman neden polise gitmiyorsunuz? İkinci el diyerek burun kıvırdığın şeylerin sıfırları da var. Mesela X5650'nin sıfırı da var 88 Dolara. İstersen sıfır da koyarım sorun değil.

Bence arkadaşımızın konusunu daha çok kirletmeyin. Tartışmak isteyen yeni konu açabilir. Burası bir teknoloji forumu. Herkes kendisine göre doğru bildiği öneriyi yapabilir. Yanlış ve hatalı öneriler rapor edilebilir. Burası kavga yeri değil arkadaşlar.
Arkadaşımızın sorusuna cevap ise alınmaz o sistem. Tam tartışmalarının ortasında bir seçim olmuş. Ne güncel olmuş ne fosil olmuş yok kardeş şu anda çok iyi bir sistem gelmediği sürece 6 ve 7. nesil işlemcilere yönelmeni tavsiye etmem.

Bunu beni etiketleyip alay eden kullaniciya soyleyin. Her konuda grupça beni sindirmeye çalisiyorlar.
Amerika'da zaten Türkiye'yi kıskanıyor(!) Yav başka işimiz gücümüz mü yok ki kardeşim? Biz kullanıcılara en iyisini tavsiye ediyoruz. Buyur, 15 Dolarlık işlemciye bak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de i3 8100 ve 2200G'nin GTX 1080 ile performansına bak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…