3400 TL'ye İ5 6402p ve GTX 1050 Ti Hazır Sistem Alınır mı?

İşlemci 2K çözünürlükte test edilmiş. Diğer videoda FULL HD test var. Düşük çözünürlükte işlemciye yük bineceği için performans azalır. Önerdiğiniz işlemcinin tekli çekirdek performansı kötü olduğu için günümüzdeki işlemcilere göre çok daha az performans veriyor. Bu Bütçede GTX 1080 alınma şansı yok. İşlemci GTX 1050 Ti ile yüksek performans verecektir.

16 gb ram fazla sanki onu 8 e düşürüp 3500 e 1050 ti ı 1060 yaparsın ileriye yatırım olarak sonra ram takarsın slota ekran kartı 1 kere alınır

Tamam kardeşim, ne biliyorsan onu yap. Ben burada tavsiye verdim. Sen gibilerle çok uğraştım. Artık yeter. Ne biliyorsan git onu yap. İftira atmayı biliyorsan da git iftira at. Aynı @MWarfare hocama yaptığın gibi milleti bezdir. Ekran kartlarına mining olabilir dedin, 970 koymak yerine bu bütçeye 1060 sığacağını sen de biliyorsun. İşlemci 2.el dedin, sıfırı var dedik. Anakartlar çöp oluyor deyip te neden @forevermoney hocama danışmadın? Anakartlar iyi mi, kötü mü neden sormadın? Git ne biliyorsan onu yap kardeşim. Ama bu kafayla çoğu kişi senden bezer onu da söyleyeyim.

İftira atmayı biliyorsan da git iftira at. Aynı @MWarfare hocama yaptığın gibi milleti bezdir

Kendisi satış yaptığını söyledi. İftira söz konusu değil. Madur edebiyatı yapmayı bırakın.

İşlemci 2.el dedin, sıfırı var dedik. Anakartlar çöp oluyor deyip te neden @forevermoney hocama danışmadın? Anakartlar iyi mi, kötü mü neden sormadın?

Adı geçen kişiyi tanimiyorum. İkinci el fosil parçalar kısa bir süre sonra ÇÖP oluyor. Üç ortak her konuda insanların beynini yıkamaya devam edeceksiniz. Bende her konuda bunu engelleyeceğim. Utanmasanız kullanıcıların kafasına silah dayayıp ikinci el parça aldıracaksınız.

Ne zaman söyledi? Dünkü mesajında "SATMIYORUM" yazmıştı. Adı geçen kişi de ben gibi Xeon kullanıcısı. Beyin yıkamıyoruz. Sadece sizin gibi öneri yapıyoruz. Siz de utanmasanız kafama keleş koyup sıfır sistem diz diyeceksiniz. Konuyu kilitleyelim, tartışma daha çok uzamasın. Fosil parçalar dediğin Xeon X3430 bende var ve 9 yıldır taş gibi kullanıyorum.

Sattığına emin misiniz? Satmayı düşünüyorum diyor kafanız güzel galiba.

Madencilik yapılmış ekran kartı diyorsunuz mining için en az 4 gb hafızalı ekran kartları şart 2. El 3gb 1060 alır mesela 0 ı 1500 diyelim 2. El 10 günlük faturası olan bir şey alır 1200 e 10 gün de mining yapsa ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…