3400 TL'ye kadar PC toplama

Hocam şöyle bırakıyorum:
AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX5500 XT 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik (200TL fark la patatesinizin boyunu büyütmek ister misiniz)

Sadece N11 üzerinden olabildiğince kaliteli ve F/P parçalar ile böyle bir APU sistem toplamaya çalıştım. Başka sitelerden daha uyguna getirilebilir. Bir parça güçlü olsun diye diğerlerinden kısmak istemedim. Dengeli bir sistem toplamaya çalıştım. İleride harici ekran kartı eklenirse çok güzel olur.

1597607008945.png

Sadece N11 üzerinden olabildiğince kaliteli ve F/P parçalar ile böyle bir APU sistem toplamaya çalıştım. Başka sitelerden daha uyguna getirilebilir. Bir parça güçlü olsun diye diğerlerinden kısmak istemedim. Dengeli bir sistem toplamaya çalıştım. İleri de harici ekran kartı eklenirse çok güzel olur.

Eki Görüntüle 640983

Arkadaşıma APU'yu anlattım biraz işte ileride güzel bir ekran kartıyla çok güzel olacak sistemin Vega 11 CS:GO için yeterli falan dedim. Çok sıcak bakmadı APU'ya normal sistem bakalım dedi.Bu linkteki nasıl sence sorun çıkarır mı PSU, kasa vs.

PSU berbat. Korumaları falan geçtim 12V kanalından 300W verebiliyor. Çok kötü bir değer. Çok dengesiz sistem olmuş ayrıca. Tek kanal 8 GB RAM var mesela. A320 var. Kasaya gelince fotoğraflarda başka, açıklama kısmında başka fotoğraflar var. Keşke APU'ya biraz olsun sıcak baksa.

3326.28 TL

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı