Belali kel Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #1 Phantom Silver | Intel Ultra 7 265K | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com RX 570 seçip 3400 TL alınır mı? PSU kasa Gamepower ama başka çare yok.
Phantom Silver | Intel Ultra 7 265K | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com RX 570 seçip 3400 TL alınır mı? PSU kasa Gamepower ama başka çare yok.
XSamet06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 1.091 Çözümler 9 Yer Skellige 19 Eylül 2020 #2 Belali kel dedi: Phantom Silver | Intel Ultra 7 265K | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com RX 570 seçip 3400 TL alınır mı? PSU kasa Gamepower ama başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Niye başka çare yok ki illa ince hesaptan mı alman gerekiyor.
Belali kel dedi: Phantom Silver | Intel Ultra 7 265K | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com RX 570 seçip 3400 TL alınır mı? PSU kasa Gamepower ama başka çare yok. Genişletmek için tıkla... Niye başka çare yok ki illa ince hesaptan mı alman gerekiyor.
Belali kel Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #3 XSamet06 dedi: Niye başka çare yok ki illa ince hesaptan mı alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... hayır ama bunun gibi olanlar 3800
XSamet06 dedi: Niye başka çare yok ki illa ince hesaptan mı alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... hayır ama bunun gibi olanlar 3800
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 19 Eylül 2020 #4 Bence almayın. SSD kronik sorunlu, kasa ve PSU kötü. Bu bütçede bir APU sistem toplayıp, ileride ekran kartı eklemenizi tavsiye ederim
Bence almayın. SSD kronik sorunlu, kasa ve PSU kötü. Bu bütçede bir APU sistem toplayıp, ileride ekran kartı eklemenizi tavsiye ederim
Belali kel Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #5 XSamet06 dedi: Niye başka çare yok ki illa ince hesaptan mı alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca abi başka önerin var mı.
XSamet06 dedi: Niye başka çare yok ki illa ince hesaptan mı alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca abi başka önerin var mı.
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 19 Eylül 2020 #6 Pek emin değilim ama bence iyi sistem zaman la güçlendirirsin. Ama sen yine de tek bana güvenip alma fazla bilgili değilim sonra kötü çıkarsa suçlu olmayayım. Daha iyi bilen birilerine de sor.
Pek emin değilim ama bence iyi sistem zaman la güçlendirirsin. Ama sen yine de tek bana güvenip alma fazla bilgili değilim sonra kötü çıkarsa suçlu olmayayım. Daha iyi bilen birilerine de sor.
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 19 Eylül 2020 #7 Hocam, APU sistem toplamayı kabul ederseniz size bir sistem toplayayım.
Belali kel Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #8 Batu Z dedi: Bence almayın. SSD kronik sorunlu, kasa ve PSU kötü. Bu bütçede bir APU sistem toplayıp, ileride ekran kartı eklemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... ssd değiştirebilir Batu Z dedi: Hocam, APU sistem toplamayı kabul ederseniz size bir sistem toplayayım. Genişletmek için tıkla... ben apu istemiyorum çünkü çöp olana kadar kullanıp yenisini alıyorum
Batu Z dedi: Bence almayın. SSD kronik sorunlu, kasa ve PSU kötü. Bu bütçede bir APU sistem toplayıp, ileride ekran kartı eklemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... ssd değiştirebilir Batu Z dedi: Hocam, APU sistem toplamayı kabul ederseniz size bir sistem toplayayım. Genişletmek için tıkla... ben apu istemiyorum çünkü çöp olana kadar kullanıp yenisini alıyorum
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 19 Eylül 2020 #9 Batu Z dedi: Bence almayın. SSD kronik sorunlu, kasa ve PSU kötü. Bu bütçede bir APU sistem toplayıp, ileride ekran kartı eklemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... SSD ve kasa değiştirilebiliyor farklı modeller var Kingston James Donkey falan falan.
Batu Z dedi: Bence almayın. SSD kronik sorunlu, kasa ve PSU kötü. Bu bütçede bir APU sistem toplayıp, ileride ekran kartı eklemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... SSD ve kasa değiştirilebiliyor farklı modeller var Kingston James Donkey falan falan.
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 19 Eylül 2020 #10 Red Alert 2ci Adam dedi: SSD ve kasa değiştirilebiliyor farklı modeller var. Kingston, James Donkey falan falan... Genişletmek için tıkla... SSD olabilir ancak kasaların ve PSU'ların hepsi kötü.
Red Alert 2ci Adam dedi: SSD ve kasa değiştirilebiliyor farklı modeller var. Kingston, James Donkey falan falan... Genişletmek için tıkla... SSD olabilir ancak kasaların ve PSU'ların hepsi kötü.