3400 TL'ye sistem veya PS4

Dostum sistem baya bir kötü bu sistem ile daha iyi performans alırsınız.
Eki Görüntüle 87465
teşekürler sistem toplama konusunda yeniyim .

Sistem tavsiyesi zaten yapmışlar, ancak ben pc ps4 tercihin için iki çift bişey söylemek istiyorum. Daha yeni bu tercihi yapmak zorunda kaldım. Elimde f/p ürünü bir laptop ve dandik bir kasa var (upgrade ediyorum). Bir gün 30 küsür verip GTA IV aldım keriz gibi. Oyunu indirdim kurdum falan, ancak açamadım. Tam 3 hafta, abartısız 3 hafta oyunu açmak için uğraştım, sonuç; olmadı. Bundan öncede böyle şeyler olmuştu mesela skyrim'de save dosyalarım silinmişti, BF3 de oyunun ortasında atıyordu, hiçbir ısınma vs olmamasına rağmen, bunun yanında oyunlar hariç sistemde ilginç hatalar çıkıyordu, bir ara hiçbirşey açamıyordum format için binbir uğraş verdim, normalde kolay ama hayat bazen çok katı oluyor ve herşey aşırı zorlaşıyor. PC maalesef böyle şeylere ev sahipliği yapıyor ve bazen onu tekmelemek istiyorum. Gelelim bizim meseleye, bunu anlattım çünkü sana bir soru soracağım, sen sadece oyun mu oynuyorsun, parayı oyun için mi vereceksin ? Yoksa sen bu kadar parayı sırf bunu yapmak istediğin için, yahut bazı sadece pc den yapılabilecek işlerin içinmi vereceksin ? Cevabını kendin ver :uyan:

açıkçası bende o yüzden ps4 yazdım daha geçenlerde bilgisayarcıya gitim sordum pc im gta 5 açarmı diye açar dedi gittim 180 lira verdim aşırı derecede kasıyo bende kasadan soğudum yorumun için teşekürler

Herşeyi korsan alın sonra ne ala memleket. Oyunlarınızı steam ve origin gibi şirketler üzerinden alsaydınız bu sorunların hiçbiriyle karşılaşmazdınız dll hataları oyundan atma gibi hatalar genelde SKIDROW , RELOADED gibi cracklerde mevcut ve de virus programı kullanın.

yorumun için teşekürler haklısın korsan oyunlar hep sorun bu arada glaxy hof nerden alabilirim ben bulamadım
 
Hayır tüm oyunlarım orjinaldir. Tüm sorunlarımı orjinallerde yaşadım dolayısıyla. @Batuhan A.
Vallahi açıkçası oyunlarını orjinal alıpda oyundan atma yaşıyan kimseyi görmedim. Origin, Steam gibi yerlerden alırsanız oyunu kurmadan önce sisteminizde eksik olan dll tarzı şeyleride yükler bir sorun yaşamazsınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı