3400G APU sistem için ekran kartı tavsiyesi

Bir süre 3400G kullandım gayet yeterli bir APU, bence bu piyasada ekran kartı almanız büyük hata olur. 3500 liraya 1650 almak büyük hata olur, zamanında o fiyata 1660 Super alabiliyordunuz (hatta daha az bir fiyata). Hem o zamana kadar biraz daha para atarsınız kenara bütçeyi 4, 5-5'lere çıkartıp (piyasa düzelince ) 3060 bile zorlarsınız.

Temiz şekilde 5-6k civarına 1650 sistem bulabilirsiniz sanırım ilk istediğiniz PC'yi satın alıp babanızla anlaşıp 3500 TL niz varmış sanırım onu babanıza verin 6000 TL'ye sistem alırsan babana 2500 TL borcun olur oda şu anki sistemin eder sanırım sistemi sat babana ver parasını. İlk satayım sonra alayım dersen ortada kalabilirsin.

Bu piyasa düzelmez.

hocam sistemim var zaten ekran kartı sordum babam ne alaka kendim kazanıyorum zaten

ama ne kadar beklerse o kadar artacak bunların fiyatı asla düşmeyecek anlık indirimler olur onlar 200-300 lira hemen alın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…